Galaxy A10 (Dual SIM)

SM-A105FZBUSEE

 • Një ekran me një shikim më të mirë
 • Dizajn i thjeshtë me ngjyra të gjalla
 • Një kamera për të regjistruar momentin

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Një ekran me një shikim më të mirë
  Infinity Display
 • Një kamera për të regjistruar momentin
  Kamera e pasme
 • Energji për çdo ditë tuajën
  Bateri që zgjat dhe karikim i shpejtë

Një ekran me një shikim më të mirë

6.2 inç i ekranit HD+ për një telefon që do t’ju pëlqejë t’a shikoni. Pavarësisht nëse ju pëlqejnë komedi apo lojrat në internet, Infinity-V Display i Galaxy A10 ndryshon mënyrën sesi i përjetoni ato duke ju vendosur tamam tek veprimi. Shihni se deri ku ju çon përvoja në ekranin me prerje v.

Një ekran me një shikim më të mirë Një ekran me një shikim më të mirë

* Pamje të simuluara për qëllime ilustrimi.**Infinity Display: një ekran thuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga njëri skaj në tjetrin.*** Ekrani i matur diagonalisht si drejtkëndësh i plotë pa llogaritur këndet e rrumbullakosura. Sipërfaqja konkrete e shikimit është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe vrimës së kamerës.

Dizajn i thjeshtë me ngjyra të gjalla

Trupi i hollë 8.1 mm i Galaxy A10 ndjehet sikur të jetë krijuar për dorën tuaj. Finitura plastike me shkëlqim bie në sy nga ana e saj dhe mund të zgjidhni nga e zeza, blu ose e kuqe. Kur t’a keni zënë, nuk do t’a hiqni më nga dora.

Dizajn i thjeshtë me ngjyra të gjalla Dizajn i thjeshtë me ngjyra të gjalla

Një kamera për të regjistruar momentin

Bëni fotografi ashtu siç doni me kamerën e pasme 13MP dhe kamerën e përparme 5MP për poza që t’i vendosni në albume. Kujtimet tuaja mbeten të gjalla, të ndritshme dhe të qarta me prekjen e një butoni. Dhe procesori Octa Core bën që gjithçka të kryhet pa probleme për të mbajtur ritmin e jetës tuaj.

Një kamera për të regjistruar momentin Një kamera për të regjistruar momentin

Gëzojuni fotografive tuaja plotësisht

Një fotografi nuk është thjesht një fotografi me Galaxy A10. Zbukuroni kujtimet tuaja me ngjitëse, stampa dhe filtra AR për të vazhduar argëtimin edhe pasi bëtë pozën e shkëqyer.

Gëzojuni fotografive tuaja plotësisht Gëzojuni fotografive tuaja plotësisht

*Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë sipas vendit.

Energji për çdo ditë tuajën

Bateria 3,400 mAh (zakonisht)* e Galaxy A10 është e mjaftueshme për veprimtaritë tuaja ditë pas dite. Pavarësisht nëse jeni tipi që keni tekste super të gjata me miqtë tuaj, të shihni transmetime të drejtpërdrejta ose të bëni atë që dëshironi në një telefon që zgjat.

Energji për çdo ditë tuajën Energji për çdo ditë tuajën

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,300 mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Shikojeni për t’a shkyçur

Mbrojtje e personalizuar

Galaxy A10 ju jep mbrojtje të personalizuar me teknologjinë e njohjes së fytyrës. Ju njeh, kështu që thjesht mbani telefonin tek fytyra juaj për një mënyrë të thjeshtë, të sigurtë për të shkyçur dhe përdorur. Është aq e thjeshtë.

*Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.

Shikojeni për t’a shkyçur Shikojeni për t’a shkyçur

*Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.

Krijuar për t’u përqëndruar

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka vlerë. Hardueri dhe softweri punojnë në harmoni për të dhënë përmbajtje dhe veçoritë në mënyrë intuitive në majat e gishtërinjve tuaj. Regjimi i natës ju ndihmon të mbyllni ditën tuaj pasi kalon në një regjim të errët për të qënë i lehtë në sytë tuaj për një gjumë më të mirë të natës.

Krijuar për t’u përqëndruar Krijuar për t’u përqëndruar

*Disponueshmëria e veçorive, aplikacioneve dhe shërbimeve të ndërfaqes One UI mund të ndryshojë në varësi të pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe shtetit.**Pamjet e pajisjes dhe të ekranit janë të simuluara për qëllime ilustruese.

Specifikimet

 • Procesori 1,6 GHz, 1,35 GHz
 • Pesha (g) 168
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 72

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,300 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 158.0mm (6.2") si drejtkëndësh i plotë dhe 153.7mm (6.1") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona e ekranit me të vërtetë e dukshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapjes së kamerës.