Galaxy A50

SM-A505FZBSSEE

 • Ekran 6,4-inç Super AMOLED
 • Kamera 25MP
 • Sensori i gjurmëve të gishtave

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

Galaxy A50

Galaxy A50 Galaxy A50

Ekrani për të parë më shumë nga bota

Shkoni më pranë asaj që ka rëndësi për ju me ekranin 6,4-inç Infinity-U të Galaxy A50. Ekrani shtrihet nga njëri skaj në tjetrin për një celular që është thuajse pa kornizë. Dhe me rezolucionin FHD+ dhe ngjyrën e sAMOLED, mund të përfshiheni më tej në videobloget dhe transmetimet tuaja të preferuara direkte.

Ekrani për të parë më shumë nga bota Ekrani për të parë më shumë nga bota

* Pamje të simuluara për qëllime ilustrimi.** Ekrani Infinity: një ekran thuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga njëri skaj në tjetrin.*** Ekrani i matur diagonalisht si drejtkëndësh i plotë pa llogaritur këndet e rrumbullakosura. Sipërfaqja konkrete e shikimit është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe vrimës së kamerës.

Dizajn cilësor me ngjyra mahnitëse

Galaxy A50 është thjesht estetikë e pastër dhe cilësore. Qoftë në variantin modern të bardhë apo të zi, apo në të kaltër apo koral shndritës, trupi i hollë ju përshtatet më së miri në dorë. Dhe shpina e xhamëzuar 3D, së bashku me skanerin e integruar në ekran për shenjat e gishtave ju sjellin harkime të lehta e të shtruara nga të gjitha anët.

Dizajn cilësor me ngjyra mahnitëse Dizajn cilësor me ngjyra mahnitëse

Kamerë treshe për të kapur çastet tuaja

Kamera treshe e Galaxy A50 përbëhet nga një kamerë ultra e gjerë me fushëpamje 123-gradëshe si të syrit të njeriut, si dhe një kamerë 25 MP (F1.7) për foto të shndritshme e të qarta gjatë gjithë ditës. Dhe për t’i dhënë goditjen përfundimtare, një kamerë thellësie 5 MP për rregullimin e thellësisë së fushës.

Kamerë treshe për të kapur çastet tuaja Kamerë treshe për të kapur çastet tuaja

Tri mënyra për të shkrepur

Tri kamera për të kapur jetën kudo që ndodheni. Përmblidhni më shumë nga bota juaj nëpër poza ose shkrepini çastet në ndriçime të ndryshme. Pozat që nxirrni gjatë ditës ruajnë qartësinë e tyre, ndërsa ato që nxirrni gjatë natës tërheqin më shumë dritë për më pak zhurmë dhe detaje të mprehta. Madje mund t’i bëni subjektet të dallojnë duke luajtur me turbullimin e sfondit.

Tri mënyra për të shkrepur Tri mënyra për të shkrepur

Tri mënyra për të shkrepur

Tri kamera për të kapur jetën kudo që ndodheni. Përmblidhni më shumë nga bota juaj nëpër poza ose shkrepini çastet në ndriçime të ndryshme. Pozat që nxirrni gjatë ditës ruajnë qartësinë e tyre, ndërsa ato që nxirrni gjatë natës tërheqin më shumë dritë për më pak zhurmë dhe detaje të mprehta. Madje mund t’i bëni subjektet të dallojnë duke luajtur me turbullimin e sfondit.

Tri mënyra për të shkrepur Tri mënyra për të shkrepur

Tri mënyra për të shkrepur

Tri kamera për të kapur jetën kudo që ndodheni. Përmblidhni më shumë nga bota juaj nëpër poza ose shkrepini çastet në ndriçime të ndryshme. Pozat që nxirrni gjatë ditës ruajnë qartësinë e tyre, ndërsa ato që nxirrni gjatë natës tërheqin më shumë dritë për më pak zhurmë dhe detaje të mprehta. Madje mund t’i bëni subjektet të dallojnë duke luajtur me turbullimin e sfondit.

Tri mënyra për të shkrepur Tri mënyra për të shkrepur
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët

Një pozë ju del e tepron. Qoftë nëse po shkrepni foto të ushqimeve, kafshëve apo gjërave që ju pëlqejnë, optimizuesi Scene Optimizer i njeh dhe i përmirëson me anë të inteligjencës artificiale. Kështu merrni nivele optimale ndriçimi, fortësie dhe shumë të tilla për t’a nxjerrë realitetin ashtu siç ju kujtohet juve.

Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët

Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët

Një pozë ju del e tepron. Qoftë nëse po shkrepni foto të ushqimeve, kafshëve apo gjërave që ju pëlqejnë, optimizuesi Scene Optimizer i njeh dhe i përmirëson me anë të inteligjencës artificiale. Kështu merrni nivele optimale ndriçimi, fortësie dhe shumë të tilla për t’a nxjerrë realitetin ashtu siç ju kujtohet juve.

Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët Optimizues skenash për foto që ia vlen t’i ndani me të tjerët
 • * Pamje të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. **Ka 20 modalitete me optimizuesin “Scene Optimizer”: Food (Ushqim), Person (Person), Flowers (Lule), Indoor (Ambient i brendshëm), Dog (Qeni), Scenery (Peizazh), Greenery (Gjelbërim), Trees (Pemë), Sky (Qiell), Mountain (Mal), Beaches (Plazhe), Sunset (Perëndim), Watersides (Anës ujërave), CityStreet (Rrugë qyteti), Night view (Pamje nate), Waterfall (Ujëvarë), Snow (Dëborë), Bird (Shpend), Text (Tekst), Backlit (Me ndriçim nga pas).*** Saktësia e optimizuesit Scene Optimizer mund të ndryshojë në varësi të kushteve të shkrepjes, mes të cilave dhe rastet kur subjektet janë disa, jashtë fokusi apo në lëvizje.
 • * Pamje të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. **Ka 20 modalitete me optimizuesin “Scene Optimizer”: Food (Ushqim), Person (Person), Flowers (Lule), Indoor (Ambient i brendshëm), Dog (Qeni), Scenery (Peizazh), Greenery (Gjelbërim), Trees (Pemë), Sky (Qiell), Mountain (Mal), Beaches (Plazhe), Sunset (Perëndim), Watersides (Anës ujërave), CityStreet (Rrugë qyteti), Night view (Pamje nate), Waterfall (Ujëvarë), Snow (Dëborë), Bird (Shpend), Text (Tekst), Backlit (Me ndriçim nga pas).*** Saktësia e optimizuesit Scene Optimizer mund të ndryshojë në varësi të kushteve të shkrepjes, mes të cilave dhe rastet kur subjektet janë disa, jashtë fokusi apo në lëvizje.

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura

Flaw Detection pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotos dhe ndriçimin nga pas, dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura

Flaw Detection pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotos dhe ndriçimin nga pas, dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura

Flaw Detection pikas mbylljen e syve, turbullimin e fotos dhe ndriçimin nga pas, dhe ju njofton që të provoni sërish. Kështu mund të merrni pozën e duhur në çastin e duhur.

Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura Flaw Detection ju ndihmon të korrigjoni pozat e shkrepura
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Flaw Detection mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotos funksionon më mirë kur ka tri a më pak persona në kuadër, 1,5 metra a më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse hasen probleme.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Flaw Detection mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotos funksionon më mirë kur ka tri a më pak persona në kuadër, 1,5 metra a më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse hasen probleme.
 • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Saktësia e Flaw Detection mund të ndryshojë në varësi të kushteve përreth ose të subjektit.***Pikasja e mbylljes së syve dhe e turbullimit të fotos funksionon më mirë kur ka tri a më pak persona në kuadër, 1,5 metra a më pranë kamerës.****Pikasja e ndriçimit nga pas njofton një herë çdo 24 orë nëse hasen probleme.

Shkrepni më shumë se thjesht anën tuaj të mirë

Autoportretet është e thënë që të jenë të bukura. Kamera e përparme 25 MP ju nxjerr poza të ndezura gjatë ditës dhe tërheq më shumë dritë kur errësohet, për të arritur poza të qarta dhe natën. Ndaj dhe do të nxirrni autoportrete fantastike gjatë gjithë ditës. Fokusi i autoportretit ju nxjerr në pah duke turbulluar lehtë sfondin, dhe me aq e keni gati.

Shkrepni më shumë se thjesht anën tuaj të mirë Shkrepni më shumë se thjesht anën tuaj të mirë

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj

Tani keni më shumë mënyra për të shprehur vetveten. Krijoni dhe personalizoni Emoji AR për t’ia dërguar shoqërisë suaj që t’u bëni të ditur se si ndiheni. Dhe mund të luani me ngjitëset, filtrat dhe vulat AR për foto zbavitëse - s’ka nevojë për fjalë.

Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj Shpaloseni lirisht personalitetin tuaj

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Shenja e gishtit tuaj është çelësi

Galaxy A50 vjen me verifikim biometrik të teknologjisë së lartë. Skaneri i integruar në ekran për shenjat e gishtave njeh shenjën tuaj unike, kështu që jeni personi i vetëm që mund ta shtypë dhe shkyç me një lëvizje të thjeshtë.

Shenja e gishtit tuaj është çelësi Shenja e gishtit tuaj është çelësi

*Nëse përdorni mbrojtëse ekrani, sigurohuni që të jetë e përshtatshme për përdorim me sensorin e integruar në ekran për shenjat e gishtave.

Bateria që ju mban të ndezur

Kur jeni jashtë duke jetuar jetën, ju duhet një celular që zgjat. Bateria 4000 mAh (standarte)* mban gjatë gjithë ditës që të mund të transmetoni, ndani e luani. Dhe nëse e keni zgjatur shumë, thjesht mund të përdorni karikimin e shpejtë 15W të Galaxy A50.

Bateria që ju mban të ndezur Bateria që ju mban të ndezur

*Vlera e zakonshme testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,900mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Bëni më shumë me Bixby

 • *Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorisë ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, ndërfaqeve grafike të përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të pësojnë ndryshime pa njoftim apo detyrim.
 • *Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorisë ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, ndërfaqeve grafike të përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të pësojnë ndryshime pa njoftim apo detyrim.
 • *Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjes, veçorisë ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e përmendura këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, disponueshmërisë, veçorive, specifikimeve, ndërfaqeve grafike të përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu mund të pësojnë ndryshime pa njoftim apo detyrim.

Krijuar për t’u përqëndruar

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka vërtet vlerë për ju. Hardueri dhe softueri punojnë s bashku, përmbajtjet dhe funksionet i keni një majë gishti larg, ndaj mund t’i hapni më shpejt. Përdorni Modalitetin e Natës për një përvojë më komode në errësirë dhe me anë të grafikës së qartë e intuitive përdorimi i celularit do t’ju duket si natyrë e dytë e juaja.

Krijuar për t’u përqëndruar Krijuar për t’u përqëndruar

*Ofrimi i funksioneve, aplikacioneve dhe shërbimeve të ndërfaqes One UI mund të ndryshojë në varësi të pajisjes, versionit të sistemit operativ dhe shtetit.**Pamjet e pajisjes dhe të ekranit janë të simuluara për qëllime ilustruese.

Siguri komode për celularin

 • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.
 • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.

Specifikimet

 • Shpejtësia e CPU 2,3 GHz, 1,7 GHz
 • Pesha (g) 166
 • Koha e luajtjes së audios (orë) Deri në 92

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,900 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 162.1mm (6.4") si drejtkëndësh i plotë dhe 157.6mm (6.2") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.