Galaxy A80 (Dual Sim)

SM-A805FZSDSEE

 • Ekran 6.7" SUPER AMOLED
 • Kamera kryesore 48MP
 • Sensor i gjurmëve të gishtave

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni memorjen tuaj

 • Regjistroni më shumë hollësi në ngjarjet tuaja
  Kamera rrotulluese
 • Ekrani i krijuar për Live
  Infinity Display
 • Bateria që ju mban Live
  Karikim Super i Shpejtë
 • Prekni dhe vazhdoni me shenjën tuaj të gishtave
  Shenja e gishtave në ekran

Njihuni me Galaxy A80 të ri

Njihuni me Galaxy A80 të ri Njihuni me Galaxy A80 të ri

KAMERA

KAMERA KAMERA

Kamera Rrotulluese për gjithçka Live

Galaxy A80 ndryshon sesi dokumentoni jetën tuaj. Kamera e trefishtë rrëshqet dhe rrotullohet për të regjistruar atë që po ndodh përpara dhe pas. Prandaj, tani keni një kamera që regjistron nga të dyja anët për të kapur të gjitha momentet tuaja. Kamera e krijuar për Live. Jo vetëm për selfi.

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
Kamera Rrotulluese për gjithçka Live Kamera Rrotulluese për gjithçka Live

Regjistroni më shumë hollësi në ngjarjet tuaja

Kamera e Galaxy A80 me 48MP ju jep rezolucion super të mprehtë, të qartë për momente që ia vlen të regjistrohen. Do të vini re dallimin kur bëni vlog dhe transmetoni aventurat tuaja të përditshme.

*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80. *Imazhe të regjistruara me Galaxy A80.
*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80.

Kamera e Galaxy A80 me 48MP ju jep rezolucion super të mprehtë, të qartë për momente që ia vlen të regjistrohen. Do të vini re dallimin kur bëni vlog dhe transmetoni aventurat tuaja të përditshme.

*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80. *Imazhe të regjistruara me Galaxy A80.
*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80.

Kamera që ju lejon të shihni më shumë

Me fushën e saj të pabesueshme të shikimit 123 gradë, Kamera jonë Ultra e Gjerë është krijuar për të regjistruar aq gjerë sa mund të shohë syri i njeriut, Live. Kështu që ndërsa gjërat ndodhin mund të shihni dhe të shkëmbeni më shumë.

*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80. **Këndi i shikimit është ulur për selfi me Kamerën Ultra të Gjërë.

Me fushën e saj të pabesueshme të shikimit 123 gradë, Kamera jonë Ultra e Gjerë është krijuar për të regjistruar aq gjerë sa mund të shohë syri i njeriut, Live. Kështu që ndërsa gjërat ndodhin mund të shihni dhe të shkëmbeni më shumë.

*Imazhe të regjistruara me Galaxy A80. **Këndi i shikimit është ulur për selfi me Kamerën Ultra të Gjërë.

Regjistroni video Live si një profesionist

Galaxy A80 regjistron si një kamera e nivelit profesional duke përdorur Kamerën Ultra të Gjërë dhe softuerin parashikues. Super e qëndrueshme ju jep video të patrazuara live, edhe kur udhëtimi juaj është me aventura.

Regjistroni video Live si një profesionist Regjistroni video Live si një profesionist

Super i qëndrueshëm i aktivizuar

*Video e regjistruar me Galaxy A80. **Këndi i shikimit është ulur për selfi me Kamerën Ultra të Gjërë. ***Nuk lejon përdorimin e funksionit të zmadhimit. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të regjistrimit, duke përfshirë subjekte të shumtë, dalje jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin. ****E disponueshme vetëm kur regjistroni me Kamerën Ultra të Gjërë në Full HD.

Super i qëndrueshëm i çaktivizuar

*Video e regjistruar me Galaxy A80. **Këndi i shikimit është ulur për selfi me Kamerën Ultra të Gjërë. ***Nuk lejon përdorimin e funksionit të zmadhimit. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të regjistrimit, duke përfshirë subjekte të shumtë, dalje jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin. ****E disponueshme vetëm kur regjistroni me Kamerën Ultra të Gjërë në Full HD.

Shtojini thellësi botës tuaj

Shtojini thellësi botës tuaj Shtojini thellësi botës tuaj

Më pak shpërqëndrime, video më të mira Live

Falë Kamerës të Thellësisë 3D të Galaxy A80, Fokusi Live është i disponueshëm jo vetëm në fotografi, por gjithashtu në Video. Fokusi Live ju lejon të mjegulloni sfonde shpërqëndrues në videot tuaja për të bërë që subjekti juaj kryesor të jetë i gjallë.

Më pak shpërqëndrime, video më të mira Live Më pak shpërqëndrime, video më të mira Live

*Video e regjistruar me Galaxy A80.

Matni çdo gjë në çast

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të shtoni mobilje të reja në shtëpinë tuaj ose të kontrolloni madhësinë e zonës tuaj, është e thjeshtë të merrni matje AR menjëherë. Me aplikacionin Matja e Shpejtë, thjesht skanoni dhe matni largësitë, gjatësitë, thellësitë dhe hapësirën e objekteve 3D.

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Të gjitha matjet e siguruar nga Matja e Shpejtë mund të mos jenë të sakta dhe duhet të përdoren vetëm për qëllime referimi. Saktësia e Matjes së Shpejtë mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të ndryshëm përfshirë kushtet e regjistrimit, si të qënit në mjedise të jashtme dhe karakteristika të objektit, si të qënit shumë i madh, shumë i vogël, mjaft pasqyrues ose jashtëzakonisht i errët.

Matni çdo gjë në çast Matni çdo gjë në çast

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Të gjitha matjet e siguruar nga Matja e Shpejtë mund të mos jenë të sakta dhe duhet të përdoren vetëm për qëllime referimi. Saktësia e Matjes së Shpejtë mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të ndryshëm përfshirë kushtet e regjistrimit, si të qënit në mjedise të jashtme dhe karakteristika të objektit, si të qënit shumë i madh, shumë i vogël, mjaft pasqyrues ose jashtëzakonisht i errët.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja

Përmirësuesi i Pamjes ndihmon që fotografitë tuaja të bëhen edhe më të mahnitshme duke identifikuar dhe përmirësuar përmbajtjen e pamjes tuaj mbështetur në 30 regjime.

Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja Përmirësuesi i Pamjes, rafinoni pozat tuaja
 • *Imazhe të regjistruara me Galaxy A80. **30 regjime të disponueshme me Përmirësuesin e Pamjes: Fytyra, Foshnja, Person, Qen, Mace, Ushqim, Njerëz, Plazhe, Qiell, Mal, Perëndim i diellit, Lindje e diellit, Qytet, Dëborë, Ujëvarë, Rrëshqitje në ujë, Skena, Automjete, Pije, Lule, Pemë, Gjelbërim, Kafshë, Këpucë, Ndriçuar nga pas, Brenda, Tekst, Rroba, Pamja e natës. *Saktësia e Optimizuesit të Skenës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të regjistrimit, përfshirë subjekte të shumtë, të qenit jashtë fokusit ose subjekte që lëvizin.

DIZAJNI DHE EKRANI

DIZAJNI DHE EKRANI DIZAJNI DHE EKRANI

Ekrani i krijuar për Live

Infinity Display i ri i zmadhuar është pothuajse pa kornizë, pa nyje, pa shpërqëndrime. Ekrani Full HD+ Super AMOLED 6.7 inç i Galaxy A80 ofron një hapësirë të madhe dhe të shndritshme për të eksploruar përmbajtje, ngjarje, lidhje dhe krijimtari. Ekran i krijuar për Live. Më shumë vend për të luajtur.

Ekrani i krijuar për Live Ekrani i krijuar për Live

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **Infinity Display i ri: një ekran pothuajse pa kornizë, i plotë përpara, nga skaji në skaj. ***Ekrani i matur në mënyrë diagonale si një katror i plotë pa llogaritur për cepat e rrumbullakosur.

I lehtë për t’u mbajtur për më gjatë

Të qënit live gjatë gjithë kohës do të thotë se ju nevojitet një telefon që jua nxë dora me rehati. Harkimet e ëmbla të Galaxy A80 janë krijuar për lehtësinë e përdorimit. Dizajni i tij mahinitës vjen me kornizë xhami dhe metali që është e lehtë për t’a mbajtur ditën dhe natën. Bini në sy me klasikë modernë si E zezë, E artë, E argjend.

I lehtë për t’u mbajtur për më gjatë I lehtë për t’u mbajtur për më gjatë

*Disponueshmëria e ngjyrës mund të ndryshojë nga shteti apo operatori.

PERFORMANCA

PERFORMANCA PERFORMANCA

Bateria që ju mban Live

Për të qënë Live në një botë gjithnjë aktive, keni nevojë për energji. Lidhuni, transmetoni dhe shkëmbeni me një bateri 3,700 mAh (zakonisht)* dhe teknologjinë e Karikimit super të shpejtë 25W që qëndron në punë për t’ju ndihmuar të tregoni ngjarjen. Galaxy A80 mëson rutinat dhe mënyrat e përdorimit tuaj të përditshëm ndërsa optimizon energjinë duke mbyllur aplikacionet e papërdorura.

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,610mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë. **Karikimi super i shpejtë është i disponueshëm vetëm me një karikues 25W dhe kabllo të përputhshëm.

Bateria që ju mban Live Bateria që ju mban Live

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,610mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë. **Karikimi super i shpejtë është i disponueshëm vetëm me një karikues 25W dhe kabllo të përputhshëm.

Shkëmbeni, transmetoni dhe luani më shpejt

Galaxy A80 është telefoni që e pranon sfidën. Përmirësuesi inteligjent i performancës njeh zakonet e celularit tuaj dhe përmirëson Procesorin Octa-Core të fuqishëm dhe 8GB të RAM, në mënyrë që të mund të transmetoni, të luani dhe të përdorni telefonin tuaj me performancë jashtëzakonisht të lartë.

Shkëmbeni, transmetoni dhe luani më shpejt Shkëmbeni, transmetoni dhe luani më shpejt

Prekni dhe vazhdoni me shenjën tuaj të gishtave

Shenja jonë e gishtave në ekran është e përfshirë në xham pikërisht ku ju nevojitet, shtypni dhe vazhdoni. Jini të qetë, të dhënat tuaja janë plotësisht të sigurta dhe do të mund të përdorni telefonin tuaj kur ju nevojitet. Smartfon i krijuar për Live, për t’u dhënë qetësinë shpirtërore.

*Nëse përdorni mbrojtëse ekrani, sigurohuni që të jetë e përshtatshme për përdorim me sensorin e integruar në ekran për Shenjën e gishtit.

Prekni dhe vazhdoni me shenjën tuaj të gishtave Prekni dhe vazhdoni me shenjën tuaj të gishtave

*Nëse përdorni mbrojtëse ekrani, sigurohuni që të jetë e përshtatshme për përdorim me sensorin e integruar në ekran për Shenjën e gishtit.

Bëni më shumë me Bixby

 • *Rutina e Ngarjes së Makinës e Rutinave të Bixby-t e disponueshme vetëm në makina me Bluetooth. Kërkon mundësinë e përdorimit të Llogarisë Samsung dhe pranimin e shërbimit të personalizuar përpara përdorimit të shërbimit të bazuar tek analiza e modelit të përdorimit. ***Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit ose pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe ndryshon sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Vizionit të Bixby-t dhe ofruesit e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit; i gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Madhësia, imazhi dhe ngjyra reale e produktit mund të ndryshojë nga rezultatet virtuale të përdorimit. I gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
 • *Rutina e Ngarjes së Makinës e Rutinave të Bixby-t e disponueshme vetëm në makina me Bluetooth. Kërkon mundësinë e përdorimit të Llogarisë Samsung dhe pranimin e shërbimit të personalizuar përpara përdorimit të shërbimit të bazuar tek analiza e modelit të përdorimit. ***Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit ose pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe ndryshon sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Vizionit të Bixby-t dhe ofruesit e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit; i gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Madhësia, imazhi dhe ngjyra reale e produktit mund të ndryshojë nga rezultatet virtuale të përdorimit. I gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
 • *Rutina e Ngarjes së Makinës e Rutinave të Bixby-t e disponueshme vetëm në makina me Bluetooth. Kërkon mundësinë e përdorimit të Llogarisë Samsung dhe pranimin e shërbimit të personalizuar përpara përdorimit të shërbimit të bazuar tek analiza e modelit të përdorimit. ***Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit ose pajisjes; ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë dhe ndryshon sipas pajisjes; disponueshmëria e veçorive të Vizionit të Bixby-t dhe ofruesit e shërbimit mund të ndryshojë në varësi të vendit; i gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Madhësia, imazhi dhe ngjyra reale e produktit mund të ndryshojë nga rezultatet virtuale të përdorimit. I gjithë informacioni, përmbajtja, imazhet ose rezultatet e përdorimit këtu jepen nga palë të treta dhe përmbajtja e tillë mund të mos jetë e saktë apo të pasqyrojë informacionin më të fundit. ****Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

KOMODITET

KOMODITET KOMODITET

Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel

Përfshirë në harduerin dhe softuerin e telefonit tuaj nga fillimi, Samsung Knox mbron telefonin tuaj që nga minuti kur ndizet. Duke ofruar siguri me shumë nivele, ai mbron informacionin tuaj më sensitiv nga maluer dhe kërcënime të këqija.

Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel Samsung Knox mbron konfidencialitetin në çdo nivel

Fuqia për të bërë më shumë menjëherë

Kurseni kohë dhe bëni më shumë nga ato që ju pëlqejnë. Nëse dëshironi të ngjisni dritaret dhe detyrat pikërisht në ekranin tuaj fillestar, Galaxy A80 ju jep fuqinë për t’a bërë këtë me Dritaret e Shumta.

*I disponueshëm vetëm në disa aplikacione që lejojnë Dritaret e Shumta.

Fuqia për të bërë më shumë menjëherë Fuqia për të bërë më shumë menjëherë

*I disponueshëm vetëm në disa aplikacione që lejojnë Dritaret e Shumta.

Specifikimet

 • Procesori 2,2 GHz, 1,8 GHz
 • Pesha (g) 220

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,610 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 170.3mm (6.7") si drejtkëndësh i plotë dhe 166.0mm (6.5") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.

*Këndi i shikimit i rregulluar për selfie me kamera Ultra të Gjerë.