Galaxy A20e (Dual SIM)

SM-A202FZWDSEE
Ngjyra E bardhëE bardhë
Memorja 32 GB
Redakto

The item is in the cart.

Regjistroni dhe mbani çdo moment

Këndi ultra i gjerë

Jini në kontroll

Bateria

1,6 GHz, 1,35 GHz

Procesori

141

Pesha (g)

Galaxy A20e

Galaxy A20e

E gjithë pamja në ekranin tuaj

Me një ekran infinity-V 5.8 inç HD+ nga cepi në cep, mund të shihni çdo inç të përmbajtjes tuaj. Është ekrani më i madh se kurrë me raportin 19.5:9, duke ju lejuar që të zhyteni në lojra dhe të shihni edhe më shumë nga shfaqjet tuaja të preferuara.

E gjithë pamja në ekranin tuaj

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga cepi në cep.***Ekrani i matur në mënyrë diagonale si një drejtkëndësh i plotë pa llogaritur cepat e rrumbullakosura.

I lëmuar dhe me një gamë ngjyrash

Galaxy A20e i hollë 8.4mm e nxë dora rehat. Dizajni i lëmuar dhe i hollë paraqet një skaner të shenjës së gishtit në pjesën e pasme dhe harkime të bukura. Zgjidhni një nuancë që i përshtatet stilit tuaj nga e zeza, e bardha, bluja ose korale.

I lëmuar dhe me një gamë ngjyrash

Kamera e dyfishtë për të futur më shumë në të

Kamera e dyfishtë e Galaxy A20e ka një 13MP (F1.9) dhe një Kamera ultra të gjërë 5MP. Me një fushë të shikimit prej 123 gradësh si syri i njeriut, ajo përfshin më shumë në çdo pozë që bëni.

Kamera e dyfishtë për të futur më shumë në të

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Selfi më të zgjuara

Bëni më shumë me çdo selfi me një kamera të përparme të zgjuar 8MP. Me fokusin e Selfit, është në gjendje të përziejë sfondin dhe të përqëndrohet në veçoritë tuaja. Dhe regjimi Bukuria e zgjuar sigurohet se gjithnjë jeni duke u dukur në më të mirën tuaj.

Selfi më të zgjuara

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Shprehni vetveten

Shtoni ngjitëse tek pozat tuaja dhe përdorni filtra të argëtimit. Galaxy A20e ju lejon të shfaqni anën tuaja krijuese.

Shprehni vetveten

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**Disa lëvizje dhe shprehje mund të mos njihen.

Jini në kontroll

Sigurohuni se jeni në kontroll me një bateri 3,000mAh (zakonisht). Është në gjendje të zgjasë gjithë ditën dhe ka Karikimin e shpejtë 15W, duke ju lejuar të karikoni shpejt dhe të vazhdoni punën tuaj.

Jini në kontroll

*Vlera e zakonshme analizuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 2,920mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Krijuar për t’u përqëndruar

One UI ju ndihmon të fokusoheni në atë që ka vërtet vlerë për ju. Hardueri dhe softueri punojnë së bashku, dhe përmbajtjen dhe veçoritë i keni në majën e gishtave, ndaj mund t’i hapni më shpejt. Përdorni Regjimin e Natës për një përvojë më të rehatshme në errësirë dhe me anë të pamjeve të qarta dhe intuitive përdorimi i telefonit tuaj është bërë i natyrshëm

Krijuar për t’u përqëndruar

*Përdorimi dhe disponueshmëria e veçorive të One UI dhe e aplikacioneve mund të ndryshojë, në varësi të pajisjes dhe OS (sistemit operativ).

  • 1,6 GHz, 1,35 GHz Procesori
  • 141 Pesha (g)
  • Deri në 61 Koha e luajtjes së audios (orë)

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?shihni përgjigjen

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 2,920 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.
*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 148.2mm (5.8") si drejtkëndësh i plotë dhe 144.2mm (5.7") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona e ekranit me të vërtetë e dukshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapjes së kamerës.