Galaxy A40 (Dual SIM)

SM-A405FZBDSEE

The item is in the cart.

Zgjeroni botën tuaj

Kënd ultra I gjerë

Jini në kontroll me fuqi të vërtetë që zgjat

Bateria

1,8 GHz, 1,6 GHz

Procesori

140

Pesha (g)

Galaxy A40

Galaxy A40

Shihni botën në ekranin tuaj

Ekrani Infinity-U 5.9 inç i Galaxy A40 ju lejon të shihni hollësitë në gjithçka që shikoni. Nga videot e muzikës te koleksioni më i fundit, FHD+ dhe Super AMOLED bën që gjithçka të kërcejë nga ekrani nga cepi në cep.

Shihni botën në ekranin tuaj

*imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.**Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga cepi në cep.***Ekrani i matur në mënyrë diagonale si një drejtkëndësh i plotë pa llogaritur cepat e rrumbullakosura.

Krijuar me ngjyra të bukura

Galaxy A40 e hollë, elegante dhe e bukur është krijuar për të rënë në sy. Pjesa e pasme minimaliste 3D Glasstic qëndron lehtë në një dorë, duke paraqitur vija të lakuara në çdo cep. Zgjidhni nga nuancat e zeza, të bardha, korale ose blu dhe shprehni vetveten.

Krijuar me ngjyra të bukura

Regjistroni çdo moment që ka rëndësi

Kamera e dyfishtë mahnitëse e Galaxy A40 përbëhet nga një kamera 16MP (F1.7) dhe një Kamera Ultra e Gjerë 5MP me një fushë shikimi prej 123 gradësh. Është në gjendje të shikojë çdo skenë si syri i njeriut dhe të regjistrojë çdo kujtim të vetëm.

Regjistroni çdo moment që ka rëndësi

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **19 regjime të disponueshme me Optimizuesin e Skenës: Food (Ushqim), Person (Person), Flowers (Lule), Indoor (Ambient i brendshëm), Dog (Qeni), Scenery (Peizazh), Greenery (Gjelbërim), Trees (Pemë), Sky (Qiell), Mountain (Mal), Beaches (Plazhe), Sunset (Perëndim), Watersides (Anës ujërave), CityStreet (Rrugë qyteti), Night view (Pamje nate), Waterfall (Ujëvarë), Snow (Dëborë), Bird (Shpend), Text (Tekst).***Saktësia e Optimizuesit të Skenës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të shkrepjes, përfshirë subjektet të shumtë, të qenit jashtë fokusit ose subjekte në lëvizje.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. **19 regjime të disponueshme me Optimizuesin e Skenës: Food (Ushqim), Person (Person), Flowers (Lule), Indoor (Ambient i brendshëm), Dog (Qeni), Scenery (Peizazh), Greenery (Gjelbërim), Trees (Pemë), Sky (Qiell), Mountain (Mal), Beaches (Plazhe), Sunset (Perëndim), Watersides (Anës ujërave), CityStreet (Rrugë qyteti), Night view (Pamje nate), Waterfall (Ujëvarë), Snow (Dëborë), Bird (Shpend), Text (Tekst).***Saktësia e Optimizuesit të Skenës mund të ndryshojë në varësi të kushteve të shkrepjes, përfshirë subjektet të shumtë, të qenit jashtë fokusit ose subjekte në lëvizje.

Kapni anën tuaj të mirë

Çdo selfi duhet të tregojë anën tuaj të mirë. Me një kamera të përparme 25MP, mund të merrni selfi të gjalla me çdo pozë. Fokusi i selfit përzien sfondin dhe vendos veçoritë tuaja në qendër. Dhe me regjimin Bukuri e Zgjuar, gjithnjë do të dukeni në mënyrë të përsosur.

Kapni anën tuaj të mirë

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Tregoni se kush jeni me AR

Galaxy A40 ju jep më shumë mënyra për të shfaqur aftësinë tuaj krijuese. Bëni Emoji tuaj me AR që t’ua dërgoni miqve. Shtoni ngjitëse në çdo pozë që bëni. Dhe shtoni argëtim në çdo fotografi me një sferë filtrash dhe stampash.

Tregoni se kush jeni me AR

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi. Disa lëvizje dhe shprehje mund të mos njihen.

Jini në kontroll me fuqi të vërtetë që zgjat

Galaxy A40 do të jetë atje kur ju nevojitet më shumë. Me një bateri 3100mAh (zakonisht)*, do të jeni në gjendje të zgjasni gjithë ditën, duke shkarkuar filma dhe duke bërë telefonata. Dhe kur t’ju pakësohet energjia, Karikimi i Shpejtë 15W do t’ju japë shpejt energji.

Jini në kontroll me fuqi të vërtetë që zgjat

*Vlera e zakonshme testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3020 mAh. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Aq i shpejtë sa që të mbajë ritmin tuaj

Hapni aplikacionet në çast dhe luani lojëra me grafikë të komplikuar. Galaxy A40 ka fuqinë dhe performancën për t’i bërë gjërat të shkojnë pa probleme. Me 4GB RAM dhe 64GB ROM, mund të ruani më shumë dhe të gëzoni më pak vonesë.

Aq i shpejtë sa që të mbajë ritmin tuaj
  • 1,8 GHz, 1,6 GHz Procesori
  • 140 Pesha (g)
  • Deri në 62 Koha e luajtjes së audios (orë)

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?shihni përgjigjen

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Vlera tipike e testuar nën kushtet e laboratorit të palës së tretë. Vlera tipike është vlera mesatare e vlerësuar duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive në mesin e mostrave të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3,020 mAh. Jeta aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, modeleve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë.
*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 149.2mm (5.9") si drejtkëndësh i plotë dhe 144.7mm (5.7") duke llogaritur këndet e rrumbullakosura. Zona e ekranit me të vërtetë e dukshme është më pak për shkak të këndeve të rrumbullakosura dhe hapjes së kamerës.