Galaxy J7 (2016)

SM-J710FZKNSEE
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Video xhirim HD

Video xhirim HD

1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

5,5" (139,5 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 13,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

Tepër elegant

Jo vetëm i bukur, por edhe mjaft i fuqishëm. Me një bukuri të njëtrajtshme, korniza metalike e integruar e mbron nga gërvishtjet që të mund ta përdorni pa merak dhe ta shfrytëzoni gjatë një periudhe të gjatë kohore.

Powerfully elegant

Lejoni dritën të hyjë

Regjistroni jetën në momentet e saja më të bukura. Kënaquni me fotografitë më të qarta të mundshme, madje edhe në kushtet më të errëta me objektivët e tij të përsosur dhe të shpejtë F 1.9 si për kamerën frontale ashtu edhe për atë të pasme. Ose edhe më mirë, shtypni dy herë butonin për ekranin fillestar që të ndizni kamerën.

Let the light in

Dilni bukur në çdo kornizë

Çdo herë fotografoni anën tuaj më të mirë me një sfond edhe më të gjerë. Drita e përparme LED dhe regjimi Beauty Mode bëjnë që të dukeni shkëlqyeshëm në ndriçimin më të mirë ndërsa funksioni Palm Recognition (njohja e pëllëmbës së dorës) bën që të vendosni regjistrimin ideal për vetëm disa sekonda.

Look great in every frame

Të gjitha në vendin e tyre

Një mori informacionesh sa hap e mbyll sytë. Lidhuni në moment me informacionet kyçe në telefonin tuaj, përfshirë statusin e baterisë, hapësirën për magazinim, memorien RAM dhe sigurinë e aparatit, dhe atëherë nuk ju nevojiten më shumë.

Everything in its right place

Bëni që momentet e bukura të vazhdojnë

Bateria e tij rezistente, një nga më të mirat në të gjithë industrinë, me regjimin Ultra Power Saving Mode, bën që aplikacionet tuaja të preferuara të punojnë siç duhet për një kohë të gjatë që asnjëherë të mos humbni paraqitjen e ekranit.

Let the good times last
  • 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
  • 5,5" (139,5 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 13,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 169 Pesha (g)
  • 3300 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
  • Deri në 96 Koha e luajtjes së audios (orë)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.