Augmented Reality | Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Augmented
Reality

Imazhe që tregojnë Galaxy S9+ me një selfie të shkrepur nga Galaxy S9 ose Galaxy S9+ në ekran si edhe AR Emoji në flluska

AR Emoji

Kthejeni selfien tuaj në një emoji dhe shikoni mesazhet tuaja që vijnë në jetë.

Krijoni një version të animuar të vetes suaj që tregon atë që ndieni brenda. Më pas, dërgojeni mesazhin me një emoji që ndjek lëvizjet dhe shprehjet tuaja.

*Disa lëvizje dhe shprehje mund të mos njihen.

Selfi si model i zmadhuar, AR emoji në rrethin e vogël në të djathtë

Emoji i personalizuar

Krenohuni me gjërat tuaja, me emoji. 

Tregoni stilin tuaj personal. Nga flokët te rrobat, ju mund të krijoni një emoji që duket shumë si ju—ose si personi që dëshironi të jeni.

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese. Përmbajtja mund të ndryshojë. 

*Klikoni për të provuar look të ri.

AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë
AR Emoji me gjatësi të plotë

AR Emoji i animuar

Vendosni emocionet tuaja në lëvizje.

Bëhuni ylli i hitit të radhës të animuar. Regjistroni video me emoji që flasin, këndojnë apo çdo gjë që dëshironi të bëni. Më pas ndajeni me miqtë tuaj.

Imazh i regjistruar në Galaxy S9 ose Galaxy S9+ me personin që bën fytyrat dhe i korrespondon videos AR Emoji në të djathtë

Disney AR emoji

Zbuloni një tjetër fytyrë të animacionit.

Krijoni personazhet tuaja të preferuara. Fytyrat e njohura ndjekin shprehjet tuaja unike për më shumë argëtim me mesazhe. Dhe me përditësime të vazhdueshme, argëtimi vazhdon.

*E disponueshme për shkarkim në Galaxy Apps.

AR ekspresiv

Fjalët nuk mund të thonë atë që emoji e thotë.

Thuajeni me AR Emoji. 18 adezivë krijohen automatikisht dhe tregojnë një gamë emocionesh, duke e bërë këtë një metodë të re shprehjeje kur bisedoni.

*Aplikacionet që nuk mbështesin GIF-e të animuara mund të vazhdojnë të dërgojnë adezivë AR Emoji si imazhe të  palëvizshme.

 
 
 

Ja se si të bëni AR Emoji tuajën.

Hapi 1:

Hapni aplikacionin Camera.

Hapi 2:

Trokitni AR Emoji, më pas “Create avatar”.

Hapi 3:

Ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran.

Hapi 4:

Personalizojeni atë.

Hapi 5:

Argëtohuni me AR Emoji!

Live Translation

Tani ne flasim gjuhën tuaj. 

Eksploroni botën me përkthyesin tuaj portativ: kamerën. Kuptoni në çast një botë me gjuhë në kohë reale.

*Funksionet e disponueshmërisë dhe veçoritë mund të variojnë sipas shtetit.

*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe rrjet me të dhëna (lidhje me Wi-Fi ose internet). Shpejtësia e përkthimit mund të variojë sipas lidhjes së internetit dhe numrit të fjalëve. Ky funksion është i kufizuar për gjuhë të caktuara. Për listën e plotë të gjuhëve, vizitoni http://www.samsung.com/al/apps/bixby/.

Imazhi i një personi që mban Galaxy S9+ me një tabelë të përkthyer në ekran dhe një foto të papërkthyer në sfond

Bixby Vision

Përmirësojeni botën tuaj me asistentin e Augmented Reality. 

Po kërkoni një restorant aty pranë? Po për numrin e kalorive në ushqimin tuaj? Thjesht hapni kamerën ose një imazh dhe hapni Bixby Vision për të zbuluar atë që doni të dini.

Imazh i simuluar i ndërfaqes së Bixby Vision për Place me një foto të shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+
Place
Imazh i simuluar i ndërfaqes së Bixby Vision për Image me një foto të shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+
Image
Imazh i simuluar i ndërfaqes së Bixby Vision për Shopping me një foto të shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+
Shopping
Imazh i simuluar i ndërfaqes së Bixby Vision për Wine me një foto të shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+
Wine
Imazh i simuluar i ndërfaqes së Bixby Vision për Food me një foto të shkrepur me Galaxy S9 ose Galaxy S9+
Food

*Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.
*Funksionet e disponueshmërisë dhe veçoritë mund të variojnë sipas shtetit.

Komandat e shpejta të Bixby

Mund të krijoni veten tuaj me një komandë.

Bëjeni AR Emoji me ndihmën e Komandave të shpejta të Bixby Quick.

*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe rrjet me të dhëna (lidhje me Wi-Fi ose internet) për të vënë plotësisht në funksionim veçoritë e Bixby. Bixby Voice njeh vetëm gjuhë dhe theks/dialekte të caktuara.

Imazhi i një personi me krahun e shtrirë ndërsa shkrep një selfie me Galaxy S9+

Hi Bixby, make AR emoji.

Full Screen