Eksploroni | Kamera Slow Motion | Samsung Galaxy S9 dhe S9+

Këshilla për foto

Shfletoni një galeri fotosh dhe videosh frymëzuese dhe klikoni për të mësuar hapat çuditërisht të thjeshtë që ju lejojnë të krijoni tuajat.

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një portret neoni me Hapje të Dyfishtë

Dritë Neoni

Hapje e Dyfishtë

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një portret në ditë me shi me Hapje të Dyfishtë

Efekti Mjegulla e Shiut

Hapje e Dyfishtë

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një portret atmosfere të gjallë me Hapje të Dyfishtë

Atmosfera

Hapje e Dyfishtë

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video të një vakti lëkundës me Super Slow-mo

Lëkundja Nom Nom

Super i ngadaltë - Super Slow-mo

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video mbushur me konfeti me Super Slow-mo

Kthimi Mbrapsh i Balonës

Super i ngadaltë - Super Slow-mo

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video festash plot ngjyra me Super Slow-mo

Zmadhuesi i Festave

Super i ngadaltë - Super Slow-mo

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një portret që sfidon gravitetin me Super Slow-mo

Anti-Graviteti

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një foto me vizion të dyfishtë me Hapje të Dyfishtë

Vizioni i Dyfishtë

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një foto  trullosëse me Hapje të Dyfishtë

Shkalla

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video mbushur me flluska me ylber me Super Slow-mo

Zmadhuesi i Flluskave

Super i ngadaltë - Super Slow-mo

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video shpërthyese si flluskë çamçakëzi me Super Slow-mo

Lëkundja Shpërthyese

Super i ngadaltë

Kliko për të mësuar si të xhirosh një video të egër dhe të lagur me Super Slow-mo

Kthimi Mbrapsht i Ujit

Super i ngadaltë

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një selfie me syze dielli reflektuese me Hapje të Dyfishtë

Imazhi Pasqyrë

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një foto të shpejtë nënujore me Hapje të Dyfishtë

Nëndetësja

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të fotografosh format që ndriçojnë natën me Hapje të Dyfishtë

Grafiti të Shndritshme

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një portret siluete te mrekullueshem me Hapje të Dyfishtë

Silueta

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

Kliko për të mësuar si të fotografosh miqtë e tu nën dritë engjëllore me Hapje të Dyfishtë

Burimi i Dritës

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Ulët

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një foto si një mirazh me Hapje të Dyfishtë

Mirazhi

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të kapësh një foto me kërcim drejt qiellit me Hapje të Dyfishtë

Shkrepja Në Ajër

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një kërcim mes ajrit me Hapje të Dyfishtë

Luhatja

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Kliko për të mësuar si të shkrepësh një foto profesionale në pikën e zhdukjes me Hapje të Dyfishtë

Pika e Zhdukjes

Hapje e Dyfishtë: Dritë e Shndritshme

Fotot e bëra #meGalaxy

Shikoni se si njerëzit në mbarë botën po përdorin Galaxy-n e tyre për të krijuar fotografi mahnitëse. Bashkojuni argëtimit.

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami @kklivehigh e një personi që qëndron para një sipërfaqe reflektuese që tregon retë në qiell

@kklivehigh

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami @lulovas e një peizazhi të parë përmes xhamave të syzeve me ngjyrë trëndafili

@lulovas

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami @kiks_way e një personi që qëndron kundër dritës në një hyrje rrethore

@kiks_way

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami, @morpeous e një gruaje që ecën në një zonë me diell të mbushur me pemë

@morpeous

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami @inescostamonteiro e një gruaje të ulur në një karrige të kuqe në mes të një trotuari

@inescostamonteiro

Një foto e kapur me Galaxy nga përdorues Instagrami @shovali123 e një vajze të ulur në një shkëmb përballë një kanali të vogël të lundrueshëm dhe kodrave shkëmbore

@shovali123

Foto e bere me Galaxy nga Instagram @adiheikal

@adiheikal

Foto e bere me Galaxy nga përdoruesi i Instagram@ry_ty_on_tour

@ry_ty_on_tour

shkrepur nga perdoruesi @naul85

@naul85

The Dodo #withGalaxy

Ne ftojmë të gjithë dashamirësit e kafshëve—këtu janë video fantastike
Super Slow-mo për miqtë e mbuluar me qime! Shikoni se si njerëzit në The
Dodo kapën momente madhështore për miqtë me katër këmbë.

imazh i the dodo dhe një vajze që bën joga

The Dodo:
Joga

The dodo video: pit bull

The Dodo:
Pra, gati për verën

Foto per Zammy , ylli-Instas

The Dodo:
Zammy ylli-Instas

Foto The dodo:  Dita e tokës

The Dodo:
Dita e tokës

Foto The dodo: Dita e Nënës

The Dodo:
Dita e Nënës

Imazh i The dodo: Mace burmeze

The Dodo:
Mace burmeze

Foto e The dodo: Fruta & Jeshilëlliqe

The Dodo:
Fruta & Jeshilëlliqe

Foto: Labrador Pool Party

The Dodo:
Labrador Pool Party

foto e The dodo: Qen që bën sërf

The Dodo:
Qen që bën sërf

foto The Dodo Fiesta Korgi

The Dodo:
Fiesta Korgi

The Dodo: Dita e babait foto

The Dodo:
Dita e babait

The Dodo: Kampionati Botëror foto

The Dodo:
Kampionati Botëror

Buzzfeed #withGalaxy

Këto video epike do ju bëjnë të ndiheni mirë. BuzzFeed e çon Super
Slow-mo në një nivel të ri me video që tregojnë momente zbavitëse në
detajet më të vogla.

foto buzzfeed snacks

BuzzFeed:
Snacks

Buzzfeed Tullumbaca me ujë foto

BuzzFeed:
Tullumbaca me ujë

buzzfeed flluska foto

BuzzFeed:
Flluska

foto buzzfeed bomba

BuzzFeed:
Bomba

foto buzzfeed kafe

BuzzFeed:
Kafe

foto buzzfeed Qen

BuzzFeed:
Qen

foto buzzfeed Ditëlindje

BuzzFeed:
Ditëlindje

BuzzFeed Xhonglim foto

BuzzFeed:
Xhonglim

foto buzzfeed Akullore

BuzzFeed:
Akullore