Doorgaan naar inhoud

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Nuttige software voor mobiele telefoons

De afbeelding 'Nuttige software voor gsm's' laat een Samsung smartphone en tabet zien.

Haal het meeste uit
uw mobiele telefoon

Vind nieuws over uw mobiele telefoon en download
software-updates en apps. Verder ontdekt u meer
over het delen van muziek, video, afbeeldingen
en foto's tussenuw telefoon en andere apparaten,
zoals uw computer en tv.

Samsung Mobile Phone nieuws

De beste manier om up-to-date te blijven als het gaat om productreleases, software-updates en andere informatie over Samsung Mobile

Samsung scherm op afstand ontgrendelen

Samsung Kies

De afbeelding laat Samsung Kies zien dat het synchroniseren van de data tussen gsm en pc gemakkelijk maakt.

Thru Kies software bijwerken

De afbeelding laat Samsung Kies zien, u kunt uw software upgraden via Kies.

S Note

De afbeelding laat S Note

Thru FOTA software bijwerken

De afbeelding laat Samsung FOTA zien, u kunt de firmware van uw smartphone draadloos (Over the Air) upgraden.

Samsung Smart Switch

De afbeelding laat Smart Switch

Samsung Dive

De afbeelding laat Samsung Dive zien die het u mogelijk maakt uw gsm op afstand te bedienen zodat u uw persoonlijke gegevens kunt beschermen en uw verloren gsm kunt terugvinden.

Samsung SideSync 3.0

De afbeelding laat Sidesync

Samsung GALAXY Apps

De afbeelding laat Samsung Apps zien waarmee u apps kunt vinden en downloaden, inclusief games, nieuws, referenties, sociale netwerken, navigatie en meer.

Windows Phone 7

De afbeelding voor Windows Phone 7.

Samsung KiesCast

De afbeelding laat Samsung KiesCast zien. Dit is een podcast applicatie voor een Samsung smartphone.

Telefoon configureren

De afbeelding laat Samsung producten zien, u kunt WAP, MMS en e-mail configueren voor uw gsm.