Productivity / Work

Shikimi nga afër i Heize + Mark Allante

Duke folur për frymëzimin dhe bashkëpunimin muzikor.

Heize në studion e saj

Kur princesha Heize e K-pop dhe artisti i mirënjohur Mark Allante u bashkuan për të prodhuar videon muzikore Jenga që u ngjit në krye të listave, asnjëri nga të dy nuk e dinte çfarë të priste. Duke kapërcyer distancën dhe stile krijues të ndryshëm, të dy u bashkuan me Samsung Notebook 9 dhe S Pen.

Heize në studion e saj

Heize: Superstari i K-pop

Këngëtarja/kompozitorja Heize fitoi famë ndërkombëtare duke thurur tregime me zëra të hijshëm, por emocionalë dhe melodi R&B. Këngëtarja e Koresë së Jugut udhëton shpesh anembanë botës në turne, kështu që ajo përdor Notebook 9 Pen të saj si mjeti i saj përfundimtar krijues.

“Ideja për muzikën nuk vjen thjesht sepse ulem për të shkruar. Vjen papritur kur jam duke bërë punë tjetër, duke luajtur ose madje duke fjetur.”

–Heize

Heize duke punuar me Samsung Notebook 9 Pen.
Mark Allante duke punuar me Samsung Notebook 9 Pen

Mark Allante: Ilustratori i mirënjohur

Artisti Mark Allante është i famshëm për stilin e tij unik dhe kontekstin botëror. Duke përzierë teknika perëndimore të pikturës me bojra tradicionale të lindjes, Mark përdor artin e tij si një pasqyrim të origjinës së tij kineze-franceze dhe një botë gjithnjë e më të globalizuar.

Image
Heize – Jenga (duke paraqitur Gaeko)

Lindja e Jenga

Së bashku, ata krijuan këngën e re “Jenga” që u ngjit në krye të listave Të frymëzuar nga bashkëpunimi i tyre, kënga futet thellë në idetë e lirisë dhe shprehjes ndërsa ata të dy e eksplorojnë botën nga një këndvështrim i ri. Për të festuar këngën e famshme, Mark krijoi artin shoqërues që paraqet ngjyra të gjalla dhe hollësi të përsosura.

Një nga veprat origjinale të Mark Allante për videon, “Jenga”.

“Ishtë një kalim i shpejtë për mua për të shkuar nga tradicionalja tek skicimi dhe pikturimi dixhital.”

–Marc

Mark Allante punon me një Samsung Notebook 9 Pen

Kyçi i bashkëpunimit

Me Samsung Notebook 9 Pen, mund të bashkëpunoni përtej stileve dhe vendndodhjeve të ndryshme.

Samsung Galaxy Book

Galaxy Book

Lexoni këto histori më pas