Zgjidh vendndodhjen dhe gjuhën tënde.

Lojërat

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 me logon e Candy Crush Friends.

Fuqia e gjeneratës së ardhshme për lojërat e gjeneratës së ardhshme

Çdo pjesë e Note10 është frymëzuar nga lojtarët. Nga procesorët e përparuar dhe ftohja me avull deri te ekrani dinamik AMOLED, Note10 e çon pasionin tuaj në nivelin tjetër dhe mëtej.

Çojeni lojën në një nivel krejtësisht të ri

Një avantazh që ju jep fitore

Note10 ka partneritete ekskluzive me zhvilluesit më të mirë të lojërave, që ju të mund të keni avantazhe të mëdha. Është një situatë ku vetëm mund të fitohet.

Partneriteti ekskluziv me Candy Crush

Aktivizoni Friends Saga për Sweet Surprise Boxes, regjimin Hungry Yeti Quest AR dhe çmime të tjera ekstra brenda lojës. Plus, mund të përdorni stilusin S Pen për ta bërë Yeti të tundë marakat dhe të kërcejë. Bukur!

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 që paraqet një ekran të lojës Candy Crush.

Një avantazh që ju jep fitore

Për ta ndihmuar Yeti-n, do të merrni një kostum të ri fantastik kur shkarkoni dhe aktivizoni Candy Crush Friends Saga nga Galaxy Store.

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 dhe Candy Crush Friends, që paraqet AR Yeti Maracas.

*Luani kudo me veçorinë ekskluzive Maracas të Yeti në AR.

Telefoni që është gati për lojë

Shkopi juaj personal magjik

Gyro Sensor S Pen është shkopi magjik i përkryer për të bërë magji. Me një lëvizje ose klikim, mund të kontrolloni dhe të luani lojëra magjike si një magjistar i vërtetë. Accio S Pen!

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 që paraqet një lojë që shfrytëzon GPU të brezit të ardhshëm dhe 12GB RAM.

Luani shumë, gjithë ditën

Note10 e maksimizon kohën e lojës me një bateri të madhe dhe menaxhimin e energjisë AI. Dhe nëse ju bie bateria, mund të përdorni karikimin super të shpejtë për t'u kthyer në 100% brenda 30 minutave.

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 që paraqet Gyro Sensor S Pen.


Bëhuni lojtar ekspert

Me GPU të brezit të ardhshëm dhe 12GB RAM, grafikat intensive ose betejat 3D luhen lehtë. Dhe me 5G* ultra të shpejtë dhe hapësirë ruajtëse masive për lojërat, jeni të pajisur që të përballeni me çdo sfidë.


*Modeli Note10+5G

Zhytuni brenda në lojë

Bëni betejë në shkallë epike

Ekrani kinematik me rezolucion ultra të lartë Infinity-O transmeton pamje vizuale realiste dhe të mahnitshme për aksion të vërtetë.

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 me një skenë loje nga Call of Duty.

Zhytuni thellë në çdo lojë

Me ekranin HDR+10 AMOLED dhe altoparlantët rrethues Dolby*, mund të zhyteni dhe të bëheni pjesë e lojës.


*CR Dolby Laboratories

Bëhuni mjeshtri i fushës së betejës

Partneriteti ynë ekskluziv me Call of Duty ju lejon të luani në 60FPS për shënjestër më të saktë. Dhe mund të vizitoni depon kryesore për përditësime ekskluzive të armëve dhe personazheve, dhe të përfitoni skonto tërheqëse në monedha* që e çojnë lojën tuaj në nivelin tjetër.


*Në vendet pjesëmarrëse

Qëndroni në komandë të aksionit me Game Launcher

Luani ashtu siç doni

Game Launcher është qendra ideale e kontrollit për përvojën ideale të lojës.

Gjithçka në majë të gishtave

Game Launcher i sjell të gjitha lojërat tuaja në një vend të vetëm, dhe shkarkimet e reja shtohen automatikisht në lojën tuaj.

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 që paraqet opsionet e Game Launcher.

Kontrolloni lojën

Tani mund të personalizoni cilësimet e lojës, të optimizoni jetëgjatësinë e baterisë, të transmetoni live aksionin dhe madje të bllokoni ndërprerjet që nuk janë të nevojshme. Rezultati!

Regjistroni çdo fitore

Sillni në jetë transmetimet tuaja live duke regjistruar aksionin në ekran, shtoni reagimet e figurës brenda figurës, komentet me audio, ose bëni shënime në pamje me S Pen.

Lidhja e GalaxyPlay

Luani në çdo vend, në çdo kohë

Pamja e përparme e Samsung Galaxy Note10 që pasqyron një ekran nga Windows PC që përdor Galaxy Play Link.
Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.