NZ6000K Smart Вградена плоча со Flex Zone Plus

NZ64N7757GK/E2

Одбери боја

 • Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш
  Flex Zone Plus
 • Комбинирана регулација на стакло-керамичката плоча и аспираторот
  Автоматско поврзување
 • Соодветен далечински надзор на стакло-керамичката плоча
  Контрола Wi-Fi

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголема количина или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголема количина или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголема количина или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголема количина или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења одеднаш

Комбинирана регулација на стакло-керамичката плоча и аспираторот

Автоматско поврзување

Заштеди време и труд со посебно контролирање на аспираторот и на стакло-керамичката плоча. Аспираторот преку врската Bluetooth * безжично го сигнализира својот статус. Овозможува контрола на аспираторот со помош на командите на стакло-керамичката плоча. Може моментно да ги вклучуваш и исклучуваш заедно и да уживаш во врвната погодност на работењето.

Комбинирана регулација на стакло-керамичката плоча и аспираторот Комбинирана регулација на стакло-керамичката плоча и аспираторот

* Достапно само кога се користи заедно со аспираторот Samsung.

Соодветен далечински надзор на стакло-керамичката плоча

Контрола Wi-Fi

Биди безгрижен благодарејќи на Wi-Fi врската. Може далечински да ја следиш работата на стакло-керамичката плоча секаде и во кое било време преку една апликација*. Овозможува да провериш дали горилниците се вклучени кога не си дома и заштедува време затоа што може далечински да го нагодиш тајмерот за готвење и да добиваш известувања во реално време. Ти помага да ги отстраниш грешките!

Соодветен далечински надзор на стакло-керамичката плоча Соодветен далечински надзор на стакло-керамичката плоча

* Достапна за апаратите Android и iOS. Потребна е Wi-Fi врска.

Интуитивна и лесна терморегулација

Лизгачка команда

Користи многу лесен начин за готвење на соодветна температура. Лизгачката контролна табла овозможува брза и прецизна контрола на температурата за готвење. Само повлечи со прстот преку LED-екранот за да го нагодиш нивото на топлина со едно движење. Неговата голема ширина ти овозможува прецизно нагодување.

Интуитивна и лесна терморегулација Интуитивна и лесна терморегулација

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Брава за безбедност на децата

Зачувајте ја безбедноста на децата со врвот на прстот! Бравата за безбедност на децата ги спречува децата да активираат некоја грејна површина. Командната табла може целосно да се заклучи со едноставно притискање на копче. Оневозможува ненамерно или намерно вклучување на рингла, па рачињата нема да се изгорат.

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Автоматски побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедносно исклучување

Не грижи се повеќе дали нешто ќе ти прекипи од лонецот ако не е под надзор. Функцијата безбедносно исклучување сосема те ослободува од грижи. Автоматски ги исклучува сите грејни површини ако нешто остане да се готви на нив подолго време. Тоа ќе се случи и ако одреден период нема никакви промени во работата.

Автоматски побезбедно кога имаш повеќе работа Автоматски побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина

Индикатор за преостанатата топлина

Заштеди енергија и пари користејќи ја преостанатата топлина на стакло-керамичката плоча. Двостепениот индикатор за преостаната топлина ти овозможува ефикасно користење на сите преостанати топлини. Јасно ја покажува малата буква „h” ако некоја грејна површина е потопла од 45°C или голема буква „H” ако преминува 60°C, меѓутоа се исклучува кога ќе се олади толку колку што е потребно за да биде безбедна за употреба.

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина

Спецификации

 • Cooktop 4 EA
 • Нето (ШxВxД) 600 X 56 X 520 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.