Вгрaдена рерна Samsung AIRVECTION со пиролитичко чистење, 68L

Вгрaдена рерна Samsung AIRVECTION со пиролитичко чистење, 68L

NV70K3370BS/OL

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Двојните вентилатори се вртат во спротивни насоки за да шират изедначено топлина низ рерната, така што сите твои јадења се печени на иста температура и со иста брзина. Исто така, побрзо ја достигнува посакуваната температура и има поголема заштеда на енергија.

Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни. Два вентилатора. Двојно побрзи и поефикасни.

Упатство за инсталација:

Упатство за инсталација: Упатство за инсталација:

Останува блескаво чиста - без триење

Системот за пиролитичко чистење ја одржува уредноста и чистотата на твојата рерна без потреба од долготрајно триење. Ја загрева внатрешноста на рерната за да согорат маслото и остатоците од печењето, по што останува малку изгорена содржина што треба да се избрише.

Останува блескаво чиста - без триење Останува блескаво чиста - без триење

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Големиот капацитет од 68 литри обезбедува повеќе флексибилност. За семејни оброци или за забави може да подготвиш повеќе јадења одеднаш, како што е плех со колачи или лонец со компир манџа, или внатре да ставиш големи садови, како што е плех со празнично печено месо.

Пече многу повеќе и многу поголеми јадења Пече многу повеќе и многу поголеми јадења

Неверојатната заштеда на енергија заштедува пари

Проектирана е да обезбеди значителна заштеда на енергија од категорија А, иако и понатаму има голем простор за печење. Со тоа што ќе обезбедиш домот да ти има поголема заштеда на енергија, ќе може да ги намалиш сметките за струја и да заштедиш пари.

Neverovatna ušteda energije štedi novac Neverovatna ušteda energije štedi novac

Ефективна заштита од прекумерен напон

Функцијата за заштита од прекумерен напон спречува електрично оштетување или можност за краток спој. Детектира кога премногу ќе се зголеми напонот и автоматски го исклучува напојувањето.

Ефективна заштита од прекумерен напон Ефективна заштита од прекумерен напон

Спецификации

  • Конвекција 1700 W
  • Корисен капацитет 68 L
  • Надворешни димензии (ШxВxД) 595x595x566mm
  • Тежина (нето) 38.8kg
  • Класа на енергетска ефикасност A

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.