NV7000N Вградена рерна со флексибилна врата

NV7000N Вградена рерна со флексибилна врата

NV75N5671RS/OL

Одбери боја

 • Една флексибилна врата Се отвора на два начина
  Флексибилна врата
 • Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш
  Dual Cook Flex™
 • Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна
  Dual Cook Flex™

Една флексибилна врата Се отвора на два начина

Флексибилна врата

Уживај во целосна флексибилност на готвењето на различни јадења користејќи флексибилна врата. Кога готвиш помали јадења, отвори ја горната половина за да ја употребиш само горната зона. Додека готвиш различни јадења, може да ѝ пристапиш на горната зона за да не дојде до загуба на топлината во долната зона. Кога за готвење ја користиш цела фурна, може да ја отвориш цела врата.

Една флексибилна врата Се отвора на два начина Една флексибилна врата Се отвора на два начина

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Dual Cook Flex™

Лесно може да ги користиш горната и долната зона и истовремено со различни нагодувања на температурата и на времето со цел постигнување оптимални резултати на готвењето во двете зони без загуба на топлината и нарушување на готвењето во долната зона. Може ефикасно да подготвуваш различни јадења и да уживаш во најдобриот вкус.

Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш Поефикасно готви повеќе јадења одеднаш

Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна

Dual Cook Flex™

Заштеди многу време и енергија подготвувајќи ги своите јадења. Користењето само на горната зона значи дека може да го скратиш времето на подготовка за 22%‡ и да употребиш до 20%‡* помалку енергија во споредба со загревањето на цела фурна.

Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна Намали го губењето на топлината со отворање на половина фурна

* Вкупната потрошувачка на енергија се намалува за 20,8%, а времето на готвење се скратува за 21,8%, покажуваат резултатите засновани врз протоколот за испитување IEC-60350 (колачиња, конвекција 155℃, во споредба со целата фурна). **Реалната заштеда зависи од предметот што се готви, начинот на употреба и др.

Поубав стил и поелегантен изглед

Црна површина од нерѓосувачки челик

Единствено стилизираната црна површина од нерѓосувачки челик* го подобрува дизајнот на фурната и го разубавува изгледот на твојата модерна кујна. Фино брусената површина и елегантната црна боја создаваат првокласен изглед и беспрекорно се усогласуваат со широк спектар на апарати за домаќинството и стилови на ентериери.

Поубав стил и поелегантен изглед Поубав стил и поелегантен изглед

* Само кај моделот NV75N5671RM.

Останува блескаво чиста - нема гребаници

Пиролитичко чистење

Одржувај ја внатрешноста на фурната уредна и чисти ја не губејќи време и сила на триење или користење на скапи средства за чистење. Системот за пиролитичко чистење ја загрева празнината на фурната за да ги изгори сите мрснотии и наслојки заостанати по печењето. Целата површина останува сосема без траги, освен малку пепел што може да го отстраниш со бришење.

* Само кај моделот NV75N5671RM, NV75N5671RS, NV75N5671BS.** Прикажаната слика може да се разликува од реалнниот производ.

Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини

Голем капацитет од 75 l

Готви повеќе јадења и поголеми количини користејќи ја огромната фурна од 75 l. Таа ти овозможува повеќе можности за готвење дома. Може заедно да подготвуваш повеќе различни јадења заедно, на пример, сè што ти е потребно за забава. Исто така, можеш да ставиш големи парчиња продукти, на пример, голема мисирка за семеен собир.

Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини Готви многу повеќе јадења и многу поголеми количини

Извонредна енергетска ефикасност штеди пари

Енергетска ефикасност од класа А+

Зголеми ја енергетската ефикасност на својот дом и намали ги сметките за струја. Може да ја користиш целата фурна, а и понатаму да имаш исклучителна енергетска ефикасност од класата А+ со економичен режим. Покрај тоа, и понатаму ќе имаш погодност на користење на многу голем и флексибилен простор на фурната.

Извонредна енергетска ефикасност штеди пари Извонредна енергетска ефикасност штеди пари

* Горна/долна зона има енергетска ефикасност од класата А

Ставај и вади ги тавите без воопшто мака

Телескопска шина

Ставај и вади ги работите од фурната многу полесно. Телескопската шина мазно се лизга внатре и надвор практично без никаков напор, дури и ако користиш големи и тешки тави. Нејзиното триење е многу помало, па ставањето и вадењето е многу полесно. Може да ја поливаш, вртиш и зачинуваш храната, а притоа ништо да не ти истече.

Ставај и вади ги тавите без воопшто мака Ставај и вади ги тавите без воопшто мака

Поголема погодност. Професионални резултати.

 • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.** Вкупното време потребно за постигнување на 155 К е намалено за 1 минута и 30 секунди, покажуваат резултатите од интерниот тест во однос на самата конвекција. ***Реалната заштеда зависи од предметот што се готви, начинот на употреба и др.
 • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.
 • * Прикажаната слика може да се разликува од реалниот производ.

Спецификации

 • Стакло на вратата Четирикратно
 • Конвекција 1200/1200 W
 • Корисен капацитет 75 L
 • Надворешни димензии (ШxВxД) 595x595x570 mm
 • Тежина (нето) 47,2 kg
 • Класа на енергетска ефикасност A+ (горна/долна A)

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.