Истечен

ТВ промоција: Купете QLED и уживајте со HBO GO дo 12 месеци.

Со секој купен QLED добивате ваучер за користење на HBO GO услугите, да уживате во гледање на хит филмови и серии.

*Ваучер за 12 месеци користење на HBO GO со купен QLED 8K или Q90/95.
*Ваучер за 9 месеци користење нa HBO GO со купен QLED Q80/85 или Q70/75.
*Ваучер за 6 месеци користење на HBO GO со купен QLED Q60/65.

Важи од 01/05/2020 до 30/06/2020

Уживајте повеќе во времето поминато дома со извонредниот квалитет на слика на избраниот QLED модел и гледајте до година дена хит филмови и серии нa HBO GO.


Samsung QLED моделите носат иновации по кои се разликуваат од сите останати. 8K резолуцијата на QLED моделите на екранот носи 33 милиони пиксели кои даваат извонредно јасна слика со бои, контрасти и длабочина за неверојатно визуелно искуство. QLED моделите од серијата Q90 и Q95 се карактеризираат со супериорна видливост на секој детал достапна со функцијата Direct Full Array 16X, која прецизно го контролира позадинското осветлување и го оживува секое делче од сликата и овозможува прикажување на секоја сцена до најситни детали.Благодарение на Quantum Dot технологијата присутна кај QLED серијата Q80 и Q85 ќе уживате во реалните, вистински и 100% видливи бои и во темните и во светлите кадри на сликата.QLED моделите од серијата Q70 и Q75 се карактеризираат со прекрасна видливост на секој детал достапна со функцијата Direct Full Array 4X, која управува со позадинското осветлување и овозможува прикажување на секоја сцена до најситни детали и подлабоки црни нијанси.QLED серијата Q60 и Q65 благодарение на моќниот Quantum процесор со резолуција 4K дава појасна слика, a осветленоста и јачината на звукот ги прилагодува на просторијата и сликата прикажана на екранот.Со моќната и паметна технологија, извонредниот квалитет на сликата и неверојатната функционалност – QLED телевизорите ги поместуваат сите граници. QLED моделите се засноваат на Quantum dot технологијата која е единствена на пазарот и обезбедува врвно искуство за гледање на содржини на големиот екран.


Купете QLED и Ве чека до 12 месеци уживање во хит филмовите и сериите на HBO GO!


За да остварите право на ваучер, морате да го регистрирате своето купување со испраќање на следните податоци на е-адреса ce.promotion@samsung.com и тоа во рок од 14 дена од датумот на издавање на сметката: име, презиме, е-адреса, приказ (скен) од фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот. По успешната регистрација, ваучерот му се испраќа на корисникот преку е-пошта во рок од најдоцна 8 дена.Промоцијата трае од 1.5.2020 дo 30.6.2020 или до истекот на залихите и се однесува на купување на QLED телевизори од 2019 и 2020 година.


Деталите и условите за промоцијата можете да ги најдете тука.HBO GO е интернет услуга на видео на барање која донесува повеќе од 850 филмови и 300 серии, како и бројни документарни и цртани филмови. Сите содржини се преведени и се на располагање 24 часа дневно, 7 дена во неделата на SMART TV, мобилен телефон, таблет и компјутер.


Со HBO GO гледајте ги сите сезони на култните серии како што се „Игра на тронови“, „Приказната на робинката“, „Големи мали лаги“, „Теоријата на големиот пукот“, „Сопранови“ и „Вистински детектив“ како и хит наслови како „Еуфорија“, „Чернобил“, „Новиот папа“, „Аутсајдер“ и „Вестворлд“.


За Вас се достапни и најактуелните блокбастери како што се „Си било еднаш во Холивуд“, „Ѕвездата е родена“, Икс-Мен: Темниот феникс“.Уживајте во хит серии и филмови со HBO GO!


Вашиот ваучер код искористете го со клик на линкот: АКТИВИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА HBO СМЕТКАПо активирањето на налогот преземете ја HBO GO апликацијата за својот мобилен телефон, таблет или Smart TВ или гледајте ги HBO GO содржините на компјутер преку hbogo.mkЗа активирање на HBO GO услугата потребна е кредитна картичка. За времетраењето на подарок периодот нема да Ви биде наплатен надомест за користење на HBO GO услугата. Доколку сакате да продолжите со користење на HBO GO услугата и по подарок перодот, услугата се наплатува од страна на HBO, во согласност со условите кои ги дефинира НВО.Вашиот подарок ваучер можете да го искористите најдоцна до 30.9.2020.

Купете QLED и уживајте со HBO GO до 12 месеци.

Совршена реалност

QLED 8K телевизор за совршен ден

Прецизноста е доведена речиси до совршенство, со Q90 и Q95 серијата. Со овој телевизор ќе почувствувате зголемена длабочина, непречен премин меѓу сцените и природна боја на сликата како да сте на снимање.

На поголем екран, сè станува како реално.
Сега сте никогаш поблиски до содржината која ја гледате.

Чисто совршенство на сликата

QLED 90 и Q95 Прецизност и детали

Прецизноста е доведена речиси до совршенство, со Q90 и Q95 серијата. Со овој телевизор ќе почувствувате зголемена длабочина, непречен премин меѓу сцените и природна боја на сликата како да сте на снимање.

На поголем екран, сè станува како реално.
Сега сте никогаш поблиски до содржината која ја гледате.

Oткријте ја убавината

QLED Q80 и Q85 убавината е во деталите

Гледајте во сликата, а не во телевизорот!
Доживејте совршено искуство додека гледате во него без оглед дали е вклучен или исклучен. Фината контрола на позадинското осветлување создава совршено и беспрекорно уживање.

Ги оживува темните и светлите сцени

QLED Q70 и Q75 реалност пред Вас

Реалноста на сликата е пред Вас! Со помош на иновативната Quantum Dot технологија видливоста на реалните бои го доживува максимумот. Не дозволувајте кој било детал да Ви недостасува со искуството на гледање кое станува уште поживописно со проширената HDR технологија.

Нов свет на бои

QLED Q60 и Q65 Слика со милијарда бои

Зачекорете во новиот свет на QLED бои. Со „Quantum Dot" технологијата ќе доживеете единствено искуство на гледање на полна резолуција со блескав распон од преку милијарда нијанси, а секоја е надоградена на неверојатна јасност благодарение на интелигентниот 4K процесор.

Aвтоматкото прилагодување и интелигентниот режим на работа ги прилагодуваат осветлувањето и звукот на сликата така да одговараат на условите на секој ентериер.