Мислиш дека си најдобар PUBG гејмер на овие простори кој натпреварувачкиот дух го носи до победи? Тогаш, докажи!

Пријави се на турнирот Odyssey Masters и докажи дека си најдобар играч во PUBG! Потребно е само да ја собереш својата екипа, а пријавата за турнирот е бесплатна.

Пријавувањето трае до 11.4. Побрзај, бидејќи можеш да освоиш супер награди!

Линк за пријавување и повеќе информации може да најдеш тука.

Подигни го гејмингот на повисоко ниво

49'' QLED Odyssey гејминг монитор G9

32'' WQHD Odyssey гејминг монитор G7

27'' FHD Odyssey гејминг монитор G5

Револуција во заобленоста

49'' QLED Odyssey гејминг монитор G9

Стани главен јунак во секоја гејминг приказна, со супериорниот заоблен екран. Реалистичните сцени се случуваат насекаде околу тебе, бидејќи екранот од 1000 R и 49 инчи го исполнува просторот на периферниот вид, додека квалитетот на слика го доближува светот на фантазијата на чекор до реалноста.

Помини на ново ниво

32'' WQHD Odyssey гејминг монитор G7

Она што досега беше незамисливо реалистично играње сега е можно благодарение на 1000 R, врвно технолошко достигнување во областа на заоблени монитори. Футуристичкиот дизајн ти овозможува да додадеш своја лична нота, така што ќе избереш една од 5-те бои на заднинското светло на мониторот.

Гејминг за паметење

27'' FHD Odyssey гејминг монитор G5

Зачекори во улогата на главниот лик на секоја видеоигра додека сеопфатниот екран од 1000 R го исполнува подрачјето на твојот периферен вид. Секоја игра оживува пред твоите очи благодарение на резолуцијата WQHD."