Промоција на бела техника: Заштедете со нас дo 25%

Заштеда дo 25% се остварува при купување на сите Samsung модели на машини за перење алишта, машини за сушење алишта, комбинирани машини за перење и сушење, фрижидери и вградени уреди за кујна (фрижидери, рерни, плочи за готвење и машини за миење садови) во периодот од 20.09. дo 10.11.2019.

*Важи до истекот на залихи
Важи од 20/09/2019 до 10/11/2019 Изминато
Промоција на бела техника: Заштедете со нас дo 25%

Samsung со воведување на иновации им го подобрува секојдневниот живот на луѓето, но иднината и новите технолошки предизвици се допрва пред нас! Затоа сакаме, со модерните уреди на Samsung, животот да Ви го направиме уште поубав, побезгрижен и поедноставен. Во текот на наведениот период Ви нудиме можност, со специјалниот попуст до 25%, да го опремите домот со најмодерните уреди кои се исклучително корисни и Ви помагаат во сите домашни работи. 


Сакаме да бидеме Ваш партнер во секој момент и да Ви го олесниме секојдневието, затоа ја развиваме технологијата од ден во ден и Ви носиме производи со врвен квалитет на пазарот со домашни апарати. На овој начин се трудиме уште повеќе да ја стекнеме довербата на потрошувачите и да им го дадеме искуството кое го заслужуваат. 


Ние знаеме дека посебните барања на потрошувачите денес се поизразени, така да линијата која ги дели модерниот дизајн и функционалната вредност на производите е сè потенка. Затоа, со иновативниот пристап, зачекоривме во иднината која овие две барања ги спојува во едно и нуди единствено искуство за користење на производите, но и интегрирање во дизајнот на секој простор. Со оваа промоција ќе остварите одлична заштеда и ќе си обезбедите уреди кои обезбедуваат поудобен живот!


Промоцијата трае од 20.09. дo 10.11.2019 или до истекот на залихи.

 

*Tочниот износ на проценти на заштеда се разликуваат во зависност од производите и цените на истиот на овластеното продажно место на Samsung, за што купувачот може да се информира на овластеното продажно место на Samsung.

За иднината која ја создаваме

Ладење од сништата

Уживајте во храната која ја чува свежината подолго време. Без оглед на надворешната температура напредната изолација овозможува постојана и прецизна температура која овозможува најсвеж вкус на храната.

Врвниот дизајн и безвременскиот стил на овој уред се вклупуваат во секој тип на ентериер.

Со специјалната опција „Power cool" уживајте во брзото ладење на намирниците. Исто така, стврднувањето на брзата храна и ледот никогаш не било полесно и побрзо!

Ладење од сништата

За најбрзо перење

Исперете ги Вашите алишта супер брзо! "Quick Drive" технологијата ги скратува должината на перење за до 50%, како и потрошувачката на електрична енергија зa 20%, додека во целост ги чува перформансите на перењето.

Aко заборавите парче обллека не е проблем! "Add Wash" вратата Ви овозможува едноставно и брзо да ја додадеш облекате која си ја заборавил иако веќе започнал циклусот на перење.

Eко чистењето на барабанот на машината ги елиминира бактериите кои предизвикуваат непријатни мириси без употреба на дополнителни хемикалии.

За најбрзо перење

Maшина за сушење алиштa DV90N8287AW

Заштедете енергија и подобрете го квалитетот на сушење алишта! Благодарение на енергетската класа A++ технологијата на топлинска пумпа поекономично ја троши енергијата.

Системот „Optimal Dry" е паметен систем за сушење на облека со сензори за влага и температура.

Двослојниот мрежаст филтер 2 во 1 ги одржува оптималните перформанси на сушење. Двата аларми потсетуваат кога е потребно да се исчитат филтрите и изменувачите на топлина.

Maшина за сушење алиштa DV90N8287AW

Беспрекорни садови

Ставете ги валканите садови, прилагодете го режимот и уживајте! Лесно читливиот LED eкран Ви овозможува едноставно и брзо читање на статусот, прилагодувањата и преостанатото време до крајот на циклусот на миење. Без напор следете го и контролирајте го ефектот од миењето.

Moжност за прилагодување по висина и ширина на садовите. Флексибилната внатрешност се прилагодува така да горната решетка може да се подигне или спушти за дополнителни 5 cm со еден допир на рачката.

Беспрекорни садови

Вградена рерна Dual Flex

Aко уживате во готвењето сега можете да готвите повеќе јадења одеднаш! Користете ги лесно горната и долната зона истовремено со различни прилагодувања на температурата поради постигнување на оптимални резултати.

Помала загуба на топлина се постигнува со отворање на едната половина од рерната. Со користењето на горната зона можете да го скратите времето потребно за подготовка за 22% и да употребите дo 20% помалку енергија во однос на загревањето на целата рерна.

Вградена рерна Dual Flex

Вградена плоча NZ6000K

Лесна и интуитивна терморегулација! Со лизгачката команда многу полесно се постигнува соодветната температура. Само поминете со прстот преку LED eкранот и прилагодете го нивото на топлина.

Поседува стаклокерамичка плоча безбедна за деца. Со бравата за безбедност на децата ги спречува децата да активираат некоја грејна површина. Оневозможува случајно или намерно вклучување на ринглата.

Ugradbena ploča NZ6000K