Глобално откривање

11. Мај 2021

Фрижидер Bespoke со 1 врата во атрактивна виолетова боја и единица со 2 врати со горен панел во сатенска небесно-сина боја и долен панел во чиста бела боја се поставени еден покрај друг во шарена кујна. Фрижидер Bespoke со 1 врата во атрактивна виолетова боја и единица со 2 врати со горен панел во сатенска небесно-сина боја и долен панел во чиста бела боја се поставени еден покрај друг во шарена кујна.

Дизајниран за секој ентериер

Има комбинација од бои со бела, виолетова, беж, морнарско-сина и небесно-сина боја. Има комбинација од бои со бела, виолетова, беж, морнарско-сина и небесно-сина боја.

ПРОИЗВОД И ПРИДОБИВКИ

Го претставуваме новиот дизајн направен за тебе

Одбери го фрижидерот што отсекогаш си го посакувал и уживај во елегантен стил и простор со Samsung Bespoke фрижидерите. Неговиот преубав дизајн со разни модерни матријали и бои совршено одговара на твојата кујна.

Се претставуваат шесте бои на панелот. На левата страна на екранот има три стаклени панели, од лево кон десно подредени во атрактивна виолетова, чиста бела и сатенска беж боја. На десната страна има три метални панели со текстура теракота, вистински не'рѓосувачка и челична.