Фрижидер со долем замрзнувач и голем капацитет SpaceMax технологија

Фрижидер со долем замрзнувач и голем капацитет SpaceMax технологија

RB36T602FS9/EK

Одбери капацитет

Повеќе простор внатре - иста длабочина надвор

SpaceMax™ технологија

Чувајте повеќе храна во екстра голем фрижидер со 385 литри * со стандарден дизајн на длабочина од 600 mm, што непречено ќе се усогласи со просторот. Изолацијата со висока ефикасност на технологијата SpaceMax ги прави sидовите многу потенки. Така, се создава повеќе простор за складирање, без да излегува од вашата работна површина.

* Капацитетот е различен за секој модел.

Рамномерно ладење во секој агол

All-Around Cooling

Бидите сигурни дека храната е правилно ладена - каде и да е. All-Around Cooling го лади секој оддел од агол до агол. Постојано ја проверува температурата и циркулира ладен воздух преку стратешки поставени отвори за проветрување. Така, секоја ставка на секоја полица се лади ефикасно и останува посвежа.

Не мора да трошиш време и труд за одмрзнување

No Frost

Не троши време и енергија одмрзнувајќи го фрижидерот. Технологијата No Frost ја подобрува циркулацијата на воздухот за да одржи постојана температура, што спречува наталожување мраз. Исто така, многу побрзо ја постигнува посакуваната температура. А и многу помалку го заморува системот за ладење, па така тој трае подолго.

Брзо ладење и замрзнување по потреба

Power Cool / Power Freeze

Уживај во брзо ладење. Со само еден допир на копчето, Power Cool интензивно дува ладен воздух во фрижидерот за брзо да ги излади намирниците или омилените пијалаци. Power Freeze овозможува брз бран ладен воздух во замрзнувачот. Одличен е за замрзнување или чување замрзната храна и создавање мраз.

Многу пофлексибилно складирање вино и храна

Rack & Shelf

Користи го попаметно просторот во фрижидерот со мултифункционалната полица за вино. Поширокиот дизајн значи дека може да се складираат шишиња, не само со стандардна големина, туку и подебели шишиња, како што е шишето за шампањ. Благодарение на порамната форма, полицата е соодветна за повеќе намени, така што на неа може да се чува и друга храна, како што е пица или табли за јајца.

Постави уште повеќе и поголеми шишиња на вратата

Голем сад на вратата

Чувај поголеми шишиња и до 2,2 литри на вратата, за да не трошиш простор на полиците. Големиот сад на вратата кој е поширок и подлабок, помага безбедно да складираш големи шишиња, крупни картони и други пијалоци. Одличен е ако сакаш да имаш лесен пристап до ладни напитоци и до твоите омилени пијалaци во секое време.

Заштитен и долготраен заден дел кој е лесен за чистење

Clean Back

Исчисти го задниот дел од фрижидерот многу полесно. Clean Back е целосно мазна безбедносна прекривка за клучните жици и кабли. Изгледа навистина педантно и лесно може да се избрише, а и овозможува дополнителна трајност. Спречува наталожување нечистотија околу деловите и ги штити од удари.

Спецификации

  • Бруто Вкупно (литри) 365 ℓ
  • Нето ширина (cm) 595 mm
  • Нето висина на куќиштето со шарка (cm) 1935 mm
  • Нето тежина (кг) 67 kg
  • Тип на ладење Mono Cooling
  • Класа на енергетска ефикасност A+

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена