Додатоци

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Рамен приказ на неколку додатоци на Galaxy, вклучувајќи ги Galaxy Buds плус, Smart LED View футролата, Smart LED футролата, Smart Clear View футролата и Galaxy Watch Active 2

Подобрете го вашето искуство со Galaxy со лесно спарување, заштита и моќност

АПАРАТИ ЗА НОСЕЊЕ

Стил усогласен со вашиот дигитален стил

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Galaxy Buds плус во отворена кутија и Galaxy Watch Active 2

Galaxy Buds+

Уживајте во динамичните двонасочни звучници што испорачуваат подобар и побогат звук преку AKG, остваруваат јасни гласовни повици, пренесуваат содржини и го прават сето тоа многу подолго со едно полнење.1

МАСКИ

Заштитете го телефонот и направете да изгледа добро

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Три телефони Galaxy S20 Ultra, два поставени рамно, а друг исправен под агол од три четвртини. Едниот има Smart LED View футрола, другиот има Smart LED футрола, а исправениот има Smart Clear View футрола

Заштитна стоечка футрола

Чувајте го вашиот телефон заштитен во оваа издржлива футрола со два вградени држачи за да може да гледате видеа без користење на рацете.2

Kvadrat футрола

Направете го вашиот телефон поубав, обвиткувајќи го со текстил од одржливи извори од Kvadrat.2

НАПОЈУВАЊЕ

Имајте полнење при рака, каде и да сте

*Додатоците се продаваат одделно. Достапноста на моделот и бојата може да се разликува според земјата и операторот.

Безжична надворешна батерија од 25 W и надворешна батерија од 25 исправени под агол од три четвртини

Безжична надворешна батерија од 25 W

Понесете моќ со вас каде и да одите, полнејќи повеќе уреди одеднаш со безжични и и жичени способности за полнење од 25 W.3,4

Надворешна батерија од 25 W

Тенкиот дизајн содржи многу моќност, користејќи 25 W за да ги наполни вашите уреди со голема брзина и да се наполни и самиот супер брзо.3,4