Galaxy S20 FE Galaxy S20 FE
Четири црни Hubble уреди се поставени дијагонално, еден свртен надолу, а останатите три свртени нагоре. Четири црни Hubble уреди се поставени дијагонално, еден свртен надолу, а останатите три свртени нагоре.
Четири Hubble уреди - розов Hubble X1, розов Hubble Y2, син Hubble Y2, син Hubble X1 - стојат поставени под агли кои сосема малку се разликуваат. Четири Hubble уреди - розов Hubble X1, розов Hubble Y2, син Hubble Y2, син Hubble X1 - стојат поставени под агли кои сосема малку се разликуваат.
Galaxy S20 FE Galaxy S20 FE
Црн Hubble Z3 лежи поставен на задната страна, со зумирани задни камери. Црн Hubble Z3 лежи поставен на задната страна, со зумирани задни камери.
Розов Hubble X1 лежи поставен на задната страна, наведнат малку налево. Розов Hubble X1 лежи поставен на задната страна, наведнат малку налево.
На видеото е прикажан црн Hubble Z3 кој полека се врти, потоа розов Hubble X1 и син Hubble Y2, а потоа сите три уреди Hubble еден до друг. На видеото е прикажан црн Hubble Z3 кој полека се врти, потоа розов Hubble X1 и син Hubble Y2, а потоа сите три уреди Hubble еден до друг.
На видеото е прикажан црн Hubble Z3 кој полека се врти, потоа розов Hubble X1 и син Hubble Y2, а потоа сите три уреди Hubble еден до друг.
Galaxy S20 FE

Buying Tool

УРЕД

Одбери го твојот уред

МРЕЖА

Одбери мрежа за твојот уред

БОЈА

Одбери боја за твојот уред

SIM

Одбери го типот на SIM

МЕМОРИЈА

Одбери меморија за твојот уред

Estimate your installment plan
Како функционира замената
 • 01

  Изберете го Вашиот нов Samsung уред и раскажете ни повеќе за стариот.
  Доколку ги исполнувате условите, ќе ја видите предвидената вредност за замената.

 • 02

  Добијте почетен попуст за цената на Вашиот нов Samsung уред.

 • 03

  Вратете го стариот уред во добиеното пакување за рециклирање за да ја завршите замената.

Samsung Care+

Samsung Care+ Оградување од одговорност со линк

We recommend to set as below to see optimized screen
 • Option 01

  Rotate the device until it is horizontal to view the screen in landscape mode.

 • Option 02

  Tab on desktop version in the browser.

Galaxy S20 FE| S20 | S20+ | S20 Ultra
Samsung Care+ Popup Наслов

Protects your device from accidental damage for up to two years.

Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Accidental damage, Worldwide cover, Repairs by genuine parts
Samsung Care+ Услови и одредби
Добивај известување за залихите

Со внесување на Вашата е-пошта добивате известување кога производот ќе го има повторно на залиха и кога ќе биде достапен за купување.

Е-пошта

Со внесување на Вашата е-пошта се согласувате да добивате маркетинг комуникации и известувања за инвентарот од Samsung.