Критики | Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra

ИСПИТНИ ПРЕГЛЕДИ

Погледнете што размислуваат рецензентите за Galaxy S20

Глава на Маркес Браунли со портокалова позадина. Тој носи маица и малку се покачува со кренати веѓи

Прави го тоа правилно со Galaxy S20

Американскиот рецензент на техника, Marques Brownlee (@MKBHD), смета дека Galaxy S20 ги прави сите вистински потези на сите соодветни места.

*Не е извршено плаќање за да се создаде овој преглед. Лиценцирањето беше добиено откако содржината беше објавена на YouTube.
Глава на Луис Хилсенгер против сива позадина. Облечен е безбол капа и кошула со долги ракави, седи на маса со раката на брадата

5 причини да го купите Galaxy S20 Ultra

Lewis Hilsenteger (@UnboxTherapy) ни кажува зошто го сака новиот S20 Ultra.

Глава на Кристал Лора со сива позадина. Таа носи џемпер и се смешка пред камерата

Galaxy S20 излегува на сите

Американскиот прегледник за технологија, Krystal Lora, ни покажува зошто смета дека Galaxy S20 Ultra е луд

Глава на Арун Мании со сина позадина. Носи маица и милува на фотоапаратот

Galaxy S20 Ultra ја презема конкуренцијата

Британскиот рецензент за технологија, Arun Maini (@MrWhoseTheBoss), го крунисува Galaxy S20 Ultra крајниот победник во оваа битка на телефоните.

РЕЦЕНЗИИ

Погледнете што мислат другите потрошувачи за Galaxy S20