Резервни делови на Samsung

Телевизори и екрани Телевизори и екрани

Телевизори и екрани

За стручни сервисери: внатрешно напојување, батерии и акумулатори, модул ДВД / сино-зраци, доколку е применливо, и модул HD / SSD.

За крајни корисници: надворешно напојување и далечински управувачи.

Машини за миење садови Машини за миење садови

Машини за миење садови

За стручни сервисери: мотор; пумпа за циркулација и испуштање на вода; грејачи и грејни елементи, вклучувајќи топлински пумпи (одделно или во пакет); цевки и придружна опрема, вклучувајќи ги сите црева, вентили, филтри и системи за прекин на довод на вода (т.н. аквастоп); структурни и внатрешни делови за склопови на врати (одделно или во пакет); печатени плочки; електронски екрани; прекинувачи под притисок; термостати и сензори; софтвер и фирмвер, вклучувајќи софтвер за ресетирање.

За крајни корисници: шарки и заптивки на вратите, други заптивки, млазници, филтри за одвод, полици во затворени простории и пластични периферни уреди како што се корпи и капаци.

Машини за перење / машини за сушење Машини за перење / машини за сушење

Машини за перење / машини за сушење

За стручни сервисери: мотор и моторни четки; склоп на менувач помеѓу моторот и барабанот; пумпи; амортизери и пружини; барабан за перење, макара за тапан и сродни топчести лежишта (одделно или во пакување); грејачи и грејни елементи, вклучувајќи топлински пумпи (одделно или во пакет); цевки и придружна опрема, вклучувајќи ги сите црева, вентили, филтри и системи за за прекин на довод на вода (т.н. аквастоп) (одделно или во пакет); печатени плочки; електронски екрани; прекинувачи под притисок; термостати и сензори; софтвер и фирмвер, вклучувајќи софтвер за ресетирање.

За крајни корисници: врати, шарки и заптивки на вратите, други заптивки, склоп за заклучување на вратите и пластични периферни уреди како диспензери за детергент.

Ладилници Ладилници

Ладилници

За стручни сервисери: термостати, термостати, сензори за температура, печатени плочки и извори на светлина.

За крајни корисници: рачки, шарки, фиоки и корпи.