Studio Stand држач 2021 (VG-SESA11K)

VG-SESA11K/XC

Одбери боја

Откриј нови начини на кои ќе го покажеш својот стил

Држач Studio Stand

Симни го телевизорот од ѕидот со држачот Studio Stand и отвори нов свет на можности за дизајнирање на ентериерот—инспирирани и дизајнирани од тебе.

* Сликите и видеата се симулирани и служат само за илустрација.* Достапно само за компатибилни модели. Листа на компатибилни уреди може да се најде во спецификациите.* Телевизорот и приспособливата рамка се продаваат одделно.* The Frame: Уметнички режим 『Мостот „Голден Гејт“ (2015)』 од Џори Харли од Etsy
Откриј нови начини на кои ќе го покажеш својот стил Откриј нови начини на кои ќе го покажеш својот стил

Направи го телевизорот како предмет

Како прекрасно платно на штафелај, држачот Studio Stand го претвора телевизорот во преносливо уметничко дело, создавајќи впечаток на изложба, каде и да се наоѓа. Уживај во ова твое ремек-дело кога е вклучен, па дури и кога е исклучен.

Направи го телевизорот како предмет Направи го телевизорот како предмет
Three TVs placed on Studio Stand are in various positions in a large and stylish living room with a white sofa and window. The TV in the middle by the sofa has a painting of penguins onscreen, while the TV on the left has a display of green leaves. On the right, the third TV is facing away. Three TVs placed on Studio Stand are in various positions in a large and stylish living room with a white sofa and window. The TV in the middle by the sofa has a painting of penguins onscreen, while the TV on the left has a display of green leaves. On the right, the third TV is facing away.

* The Frame: Уметнички режим 『Oberösterreichisches Bauernhaus』 од Густав Климт

Промени го просторот

Смачено ти е да го поставуваш телевизорот постојано на неколку исти места? Држачот Studio Stand ти овозможува да експериментираш со сите креативни идеи за ентериерот. Еве неколку совети што ќе ти помогнат да си најдеш ново омилено место за телевизорот.

* The Frame: Уметнички режим 『Oberösterreichisches Bauernhaus』 од Густав Климт
Отплеткај ги замрсените, неуредни кабли од дневната соба Отплеткај ги замрсените, неуредни кабли од дневната соба

Отплеткај ги замрсените, неуредни кабли од дневната соба

Отплеткај ги замрсените, неуредни кабли од дневната соба Отплеткај ги замрсените, неуредни кабли од дневната соба

* Кабелот One Invisible Connection од 15 m се продава одделно.

Решение за каблите

Избегни го нередот со каблите прикриени во ногарката на држачот Studio Stand. Благодарение на ова елегантно решение, повеќе не мора да имаш еден куп кабли за прикривање. Каде и да го поставиш телевизорот, ништо нема да ти попречи на глетката.

ㅤРешение за каблите ㅤРешение за каблите

Лесно и брзо монтирање

ㅤЛесно и брзо монтирање ㅤЛесно и брзо монтирање

Од спакуван во кутија до подготвен за гледање само за неколку минути, еве како да го монтираш држачот Studio Stand на телевизорот:1. Состави ги ногарките на држачот.2. Порамни го држачот што служи како потпора на задната страна на телевизорот.3. Монтирај ја ногарката на потпорниот држач и отплеткај ги жиците.

There are three steps to install the stand on the TV. Step 1 is assembling the stand legs. Step 2 is to align the support bracket to the back of the TV. Step 3 is to attach the stand leg to the bracket. There are three steps to install the stand on the TV. Step 1 is assembling the stand legs. Step 2 is to align the support bracket to the back of the TV. Step 3 is to attach the stand leg to the bracket.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00