SC4550 Канистер правосмукалка со сад за прашина

SC4550 Канистер правосмукалка со сад за прашина

VCC4550V36/BOL

Одбери боја

Боја :

Две комори, двојно подобро чистење.

Во единствениот Twin Chamber System TM на Samsung вообичаената комора е поделена во два дела, овозможувајќи подобрено чистење и подолготрајна моќност. Додека со моќното вшмукување честичките прав циркулираат низ циклонската воздушна патека на внатрешната комора, нечистотијата и остатоците се одделуваат од воздухот. Како резултат на тоа, поголемите честички прав се филтрираат во надворешната комора додека не бидеш подготвен да ги отстраниш. Тоа значи и дека кај правосмукачките на Twin Chamber на Samsung не е потребно неекономично, валкано и скапо заменување на вреќичките.

Економично и без напор

Еден голем проблем на конвенционалната правосмукачка во однос на вреќичките за прав е тоа што корисникот треба постојано да купува нови вреќички за прав за замена. Но со Twin Chamber System™ повеќе нема потреба да вложиш дополнителен напор за да ги најдеш и да ги купиш соодветните вреќички за правосмукачка

Диши лесно. Буквално.

Samsung користи НEPA-филтрирање за да обезбеди најчисто дување додека чистиш со правосмукачката. Фаќајќи ги микрочестичките, како што се прав и други алергени, како што се полен и мувла, HEPA-филтрите овозможуваат многу почиста и поздрава средина. Всушност, квалитетoт на издувниот воздух и способноста за емисија на нашите HEPA-филтри е сертифициран од SLG, многу угледен институт за тестирање и сертификација од Германија. Исто така, сертифициран е дел и од нашиот процес за филтрирање на домашни молци и алергени.

Сѐ што ти е потребно се три чекори.

Празнењето на садот со ѓубре по чистењето може да биде најнепријатниот дел од чистењето. Но тоа повеќе не е случај со садот за ѓубре на Easy-to-Empty на Samsung. Сѐ што ти е потребно за да ја завршиш работата се три едноставни чекори. Само притисни на копче, повлечи го садот за ѓубре и истури со едноставно движење на зглобот на раката. Без тешкотија, без истурање, само е олеснето добивањето почиста просторија.

Спецификации

 • Капацитет за собирање прав 1.3 ℓ
 • Максимална потрошувачка на енергија 1800 W
 • Димензии на сетот (ШxВxД) 280x238x395 mm
 • Тежина на цел комплет 4.3 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците (Vacuum Cleaner )
  АНГЛИСКИ, АРАПСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, РОМАНСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
 • Упатство за корисниците (Vacuum Cleaner)
  АНГЛИСКИ, АРАПСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, РОМАНСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
 • Упатство за корисниците (EU Environmental Regulatory Statements)
  АНГЛИСКИ, АРАПСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, РОМАНСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
 • Упатство за корисниците (Vacuum Cleaner )
  АНГЛИСКИ, АРАПСКИ, БУГАРСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, РОМАНСКИ, СЛОВАЧКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.