VR5000RM (VR05R5050WK) Робот правосмукалка со тенок дизајн, Wi-Fi контрола и лесно празнење

VR5000RM (VR05R5050WK) Робот правосмукалка со тенок дизајн, Wi-Fi контрола и лесно празнење

VR05R5050WK/OL

4.9 (11)

Одбери боја

Боја :

Чисти и бриши истовремено

2 ВО 1 Систем за чистење со смукање и бришење

Заштеди на време и труд со истовремено чистење и бришење! За ефективно чистење, 2 ВО 1 Системот за чистење со смукање и бришење, ја фаќа прашината и нечистотијата и го брише подот. Резервоарот за вода детектира ако е прикачена подлогата за бришење и автоматски го вклучува бришењето и ја нагодува количината на вода.

2 ВО 1 Систем за чистење со смукање и бришење 2 ВО 1 Систем за чистење со смукање и бришење

150 минути* чистење

Долготрајна батерија

Уживај во долгото чистење без полнење. Долготрајната батерија со висок капацитет од 3400 mAh го одржува вшмукувањето до 150 минути*. Може да исчистиш голема површина од почеток до крај без потреба од дополнително полнење*.

Долготрајна батерија Долготрајна батерија

* Според интерно тестирање на површина со мебел уреден слично на домашно опкружување, во Еко режим.

Тенок дизајн

Тенок дизајн

Исчисти ја прашината и нечистотиите дури и на тешко достапните места. Има тенко тело кое не ја намалува моќта на вшмукување. Висока е само 85 mm, што значи дека лесно може да се стави под мебел и кревет и да влезе во проблематично ниски места. Така, твојот дом е секогаш темелно исчистен.

Тенок дизајн Тенок дизајн

Лесна далечинска контрола

Wi-Fi контрола

Контролирај го роботот правосмукалка од каде било, дури и ако не си дома, со неговата вградена Wi-Fi контрола и апликација за смартфон*. Со едноставен допир, брзо можеш да ја вклучиш или исклучиш, да поставиш повеќе распореди за чистење, да ја прилагодиш моќта на вшмукување и да ја контролираш брзината на бришење и протокот на вода.

Wi-Fi контрола Wi-Fi контрола

* Достапна на Android и iOS уреди. Потребна е Wi-Fi врска.

Сад за прашина лесен за празнење

EZ Empty сад за прашина

Лесно и хигиенски ја отстранува собраната прашина со еден допир. EZ Empty садот за прашина може да се испразни без да ти се истури прашината или да ги извалкаш рацете. Можеш да го отвориш со стискање копче, да ја истуриш содржината и потоа да го вратиш назад. И можеш да го одржуваш чист со брзо плак

Паметно, безбедно чистење

Систем на паметни сензори

Погрижи се твојот дом безбедно да се исчисти. Системот на паметни сензори Smart Sensing System вклучува жироскопски сензор што ги контролира движењата, додека сензорот против судири ја намалува брзината за внимателно чистење во аглите. Браник - сензор исто така го штити твојот мебел, а сензорот против падови го спречува да падне по скали.

Паметно, безбедно чистење Паметно, безбедно чистење

Избери начин на чистење

Многу режими за чистење

Избери го најдобриот начин на чистење во различни ситуации, со употреба на многуте режими за чистење*. Има 4 стила на чистење, вклучувајќи цик-цак режим, автоматски режим (режим на случаен избор), режим за рабови и режим за место. Режимот за распоред ти овозможува да поставиш повеќе распореди, така што автоматски почнува да чисти во избраното време секој ден.

Многу режими за чистење Многу режими за чистење

* Овие функции се достапни само преку смартфон апликацијата

Спецификации

  • Максимална потрошувачка на енергија 55 W
  • Капацитет за собирање прав 0.2 ℓ
  • Димензии на сетот (ШxВxД) 340x85x340 mm
  • Тежина на цел комплет 3 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.