DV6000T Машина за сушење алишта со Hygiene Care, Wrinkle Prevent и AI Control

DV6000T Машина за сушење алишта со Hygiene Care, Wrinkle Prevent и AI Control

DV90T6240LH/S7

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Интелигентно сушење

AI контрола

Суши ги алиштата лесно и ефикасно со помош на AI контролата. Го персонализира сушењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И го избира совршениот тек на сушење за циклусот на перење**.

Интелигентно сушење Интелигентно сушење

Интелигентно сушење

AI контрола

Суши ги алиштата лесно и ефикасно со помош на AI контролата. Го персонализира сушењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И го избира совршениот тек на сушење за циклусот на перење**.

Интелигентно сушење Интелигентно сушење

Интелигентно сушење

AI контрола

Суши ги алиштата лесно и ефикасно со помош на AI контролата. Го персонализира сушењето запомнувајќи ги твоите навики, предложувајќи ти циклуси и прикажувајќи информации навреме. Апликацијата SmartThings* ти дава совети за циклусите, планирањето и решавањето проблеми. И го избира совршениот тек на сушење за циклусот на перење**.

Интелигентно сушење Интелигентно сушење
  • * Достапна на Android и iOS уреди. Потребно е Wi-Fi поврзување и корисничка сметка на Samsung.**Auto Cycle Link е достапно само ако и машината за перење и машината за сушење имаат AI контрола и се поврзани преку Wi-Fi.※Мобилните GUI слики може да се разликуваат во зависност од земјата, опкружувањето, итн.

Ефикасност А+++

Енергетска ефикасност A+++ со технологијата со топлинска пумпа

Заштеди пари и заштити ја животната средина користејќи помалку електрична енергија*. Технологијата со топлинска пумпа нуди енергетски ефикасен, исплатлив и нежен начин за сушење на алиштата. Има енергетска ефикасност A+++, бидејќи користи „средство за ладење“ наместо електрична енергија за да го стопли воздухот и го рециклира топлиот воздух, намалувајќи го трошењето енергија.

Ефикасност А+++ Ефикасност А+++

* Тестирано во согласност со стандардот IEC 61121:2013/Капацитет на перење 8 kg/програма за перење памук Cotton Cupboard со топлинска пумпа (DV80F5E4HGW) наспроти програма за перење без топлинска пумпа (DV80H4100CW). Индивидуалните резултати може да се разликуваат.

Отстранува бактерии

Hygiene Care

Спречи наталожување бактерии, прашински грини и алергени на облеката и другите предмети, како што се платнените и меки играчки. Циклусот Hygiene Care ги дезинфицира сувите и мокрите предмети* без да влијае врз перформансот на сушење. Топлината со висока температура при сушењето отстранува 99 % од микробите**.

Отстранува бактерии Отстранува бактерии

* 2 kg сува облека или 2 kg мокра облека.** Врз основа на независни тестирања на Intertek. Индивидуалните резултати може да се разликуваат.

Се отвора како што сакаш

Реверзибилна врата

Избери ја насоката на отворање на реверзибилната врата, така што ќе одговара на изгледот на твојот дом. Едноставно смени ја насоката на отворање за да одговара на местоположбата, на тоа што ја опкружува и начинот на кој ги извршуваш нештата. Ова значи дека ни ѕидовите нема да ти застанат на патот! А и проѕирна е за да може да видиш што има внатре со само еден брз краток поглед.

Се отвора како што сакаш Се отвора како што сакаш

Облека без набори

Wrinkle Prevent

Сувата облека нема да има набори и без да ја пеглаш. Едноставно избери ја опцијата Wrinkle Prevent и откако ќе заврши циклусот, таа веднаш ја вклучува центрифугата да работи 180 минути без топлина. Не дозволува облеката да стои во една положба додека е топла, па така не се создаваат набори на ткаенината.

Облека без набори Облека без набори

Интелигентно суши

OptimalDry

Лесно оптимизирај го својот перформанс на сушење! OptimalDry користи 3 сензори за да ги постигне најдобрите резултати. Ја следи влажноста и го приспособува времето за сушење, па така облеката е готова за кратко време со минимално трошење енергија. Исто така, спречува оштетување на облеката и те потсетува да го исчистиш разменувачот на топлина.

Интелигентно суши Интелигентно суши

Лесно одржување

2-во-1 филтер

Полесно одржувај ја машината за сушење и оптимизирај го перформансот на сушење и безбедност. Иновативниот 2-во-1 филтер има филтер со двослојна решетка. Па така, нема потреба за филтер разменувач на топлина, со што полесно се одржува. И има два аларми кои те потсетуваат кога треба да се исчистат филтерот и разменувачот на топлина.

Лесно одржување Лесно одржување

Освежи со воздух

Воздушно перење

Освежи ги алиштата без перење, вриење, триење или користење детергент. Технологијата на воздушно перење ги освежува алиштата и постелнината, така што секогаш мирисаат свежо. Непријатните мириси се отстранети само со загреан воздух. Така алиштата ќе изгледаат како да биле на хемиско чистење и ќе бидат свежи подолго.

Освежи со воздух Освежи со воздух

Брзо сушење на мали полнења

Quick Dry 35'

Брзо освежи ги алиштата кои ти требаат, како на пример кошула за на работа или блуза за на училиште. Циклусот Quick Dry 35' може во рок од 35 минути* да исуши и подготви за носење мало полнење од 1 kg облека. Користи висока топлина, па може безбедно да исуши неколку предмети, така што не мора многу да чекаш – само исуши ја облеката што ти треба, кога ти треба.

* Може да се разликува во зависност од видот ткаенина.

Брзо сушење на мали полнења Брзо сушење на мали полнења

* Може да се разликува во зависност од видот ткаенина.

Спецификации

  • Капацитет на сушење (kg) 9.0 kg
  • Класа на енергетска ефикасност A+++
  • Физичка спецификација 600 x 850 x 600 mm
  • Нето тежина 50 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.