Galaxy Buds Pro

SM-R190NZKAEUG

 • ANC inteligjente
 • Tingull përfshirës
 • Auto Switching

Zgjidhni ngjyrën tuaj

 • Një grua që mban Galaxy Buds Pro. Ajo është duke kërcyer dhe duke shijuar qartë muzikën që po dëgjon. Rreth saj shfaqen unazat, duke u zgjeruar derisa sfondi të bllokohet, për të përfaqësuar bllokimin e zhurmës që jep Intelligent ANC.
  ANC inteligjente
 • Kufje Galaxy Buds Pro në ngjyrë Phantom Violet, e ndarë në shtresa për të treguar vendndodhjen e altoparlantëve, vuferit, altoparlantit alto dhe vrimave të ajrit.
  Tingull përfshirës
 • Një smartfon Galaxy, Galaxy Buds Pro në ngjyrë Phantom Violet në kutinë e tyre të karikimit dhe tableti Galaxy. Merret një telefonatë me video në tablet dhe lidhja e kufjeve kalon menjëherë midis tabletit dhe telefonit, për të demonstruar Auto Switching. Smartfoni thotë se kufjet Galaxy Buds Pro të Benit kaluan në Galaxy Tab. Tableti thotë se kufjet Galaxy Buds Pro të Benit u lidhën automatikisht.
  Auto Switching

Galaxy Buds Pro

Mbrojtësit e Galaxy Galaxy Buds Pro në Phantom Violet pluskojnë mbi kutinë e karikimit.

Prezantojmë
Galaxy Buds Pro

Këto janë kufje vërtet me valë, me teknologji të nivelit profesional për tingull imersiv si asnjëherë më parë. Ndërsa Intelligent ANC ju lejon të kaloni në mënyrë të pandërprerë mes anulimit të zhurmës dhe tingullit plotësisht të rregullueshëm të ambientit. Prandaj, atë që është jashtë mund ta lini jashtë ose ta lejoni të hyjë brenda. Është bota juaj. Galaxy Buds Pro ju lejon të dëgjoni më të mirën e saj.

Nëntë kuti karikimi Galaxy Buds Pro, të gjitha në një rrjetë 3x3. Janë 3 ngjyrë E zezë e tejdukshme, 3 ngjyrë Lejla e tejdukshme dhe 3 ngjyrë Argjendi e tejdukshme. Secila kuti hapet një nga një për të treguar kufjet brenda kutisë. Pamja zmadhohet në kutinë ngjyrë Lejla e tejdukshme në mes të rrjetës dhe rrotullohet ndërsa zmadhohet derisa zhduket.

INTELLIGENT ANC

Largon zhurmat,
akordon meloditë

Një grua që mban Galaxy Buds Pro. Ajo është duke kërcyer dhe duke shijuar qartë muzikën që po dëgjon. Rreth saj shfaqen unazat, duke u zgjeruar derisa sfondi të bllokohet, për të përfaqësuar bllokimin e zhurmës që jep Intelligent ANC.

INTELLIGENT ANC

Anulim zhurme që mund ta kontrolloni

Anulimi aktiv i zhurmës në Galaxy Buds Pro filtron deri në 99% të zhurmës në sfond. Mikrofonat brenda dhe jashtë monitorojnë zhurmën në kohë reale. Zgjidhni nivelin e ANC për të folur me botën me një algoritëm inteligjent që anulon zhurmën: kthejeni atë në High në një autobus të zhurmshëm, ose përdorni Low në një bibliotekë të qetë - nuk ka nevojë të ndryshoni volumin.1, 2

*Galaxy Buds Pro janë të përputhshëm me smartfone dhe tableta me Android 7.0 ose më të ri dhe me më shumë se 1.5GB of RAM.

Anulimi aktiv i zhurmës (ANC) në Galaxy Buds Pro ul zhurmën e jashtme të sfondit deri në 99%, mbështetur nga UL Verification.

Një grua që mban Galaxy Buds Pro në një kafene, duke folur me dikë para saj me Voice Detect. Pamja zmadhohet vetëm tek ajo për të theksuar Ambient Sound.

Voice Detect

kalon menjëherë nga ANC në Ambient Sound kur dëgjon zërin tuaj. Si p.sh. kur jeni në një kafene duke përdorur ANC për të bllokuar zhurmën e jashtme, i jepni baristit porosinë tuaj dhe ANC automatikisht fiket kur flisni. Këto kufje inteligjente ulin volumin për bisedën tuaj, edhe nëse jeni duke përdorur Ambient Mode ose keni ANC të fikur, duke ulur volumin e muzikës suaj dhe duke e përqendruar mikrofonin te personi që ju flet. 3, 4

Ambient Sound

do të thotë që juve nuk ju duhet t’i hiqni kufjet për t'u bashkuar në bisedë. Ju mund të dëgjoni zëra me qartësi dhe në kohë reale. Me një algoritëm inteligjent që rrit volumin e mjedisit përmes katër niveleve, ju nuk humbni pjesë të rëndësishme të diskutimit. 5
Një grua mban Galaxy Buds Pro, duke hedhur kokën pas dhe duke buzëqeshur.

Tingull profesional

Një studio profesionale
në veshin tuaj

Galaxy Buds Pro earbud in Phantom Violet, split into layers to show the location of the speakers, woofer, tweeter and air vents.

An X-ray of Galaxy Buds Pro earbud to show the location of the Voice Pickup Unit and mic mesh and chamber inside.

Altoparlantë me 2 drejtime me drajver më të madh

për zë të ekuilibruar dhe reagim të gjerë ndaj frekuencës

 • Vufer 11 mm për bas të plotë
 • Altoparlant alto 6,5 mm me distorsion të ulët
  për alto të butë, tingull të pastër dhe një skenë të gjerë tingulli

Shfryrja e ajrit

zvogëlon mbylljen për audio të gjerë

Mikrofoni i brendshëm

Mikrofon High SNR

për kapjen e qartë të zërit të përdoruesit

Radhë e dyfishtë mikrofonash

për një performancë superiore
të formimit të rrezes

Njësia e kapjes së zërit

Rrjetë dhe dhomëz mikrofoni

për minimizimin e zhurmës së erës

Tingull imersiv

Zhytuni në tingullin e studios

Nga altoja më e lartë te basi më i thellë, notat vijnë bukur, falë altoparlantëve me 2 drejtime të ndërtuar me porosi me tinguj nga AKG. Galaxy Buds Pro ofron përvojën më gjithëpërfshirëse të zërit në Galaxy Buds, pavarësisht nëse jeni duke dëgjuar një album të ri apo audiolibër për udhëtimin tuaj të ardhshëm rrugor.

*Tingulli nga AKG në Galaxy Buds Pro është vlerësuar me certifikimin Harman me notë të shkëlqyer.

Bëni telefonata pa zhurmë

që ju mahnitin krejtësisht. Telefonata me cilësi më të mirë për kufje vërtet me valë do të thotë që ju të merrni më pak zhurmë dhe një zë më të qartënë telefonatat në shtëpi ose jashtë në botë. Me tre mikrofona të integruar dhe njësinë e kapjes së zërit, çdo fjalë është e qartë si kristal. Dizajni me dalje të vogël minimizon kontaktin me erën, ndërsa mburoja e sofistikuar nga era bllokon zhurmën e erës gjatë telefonatave.

*Rezultatet bazohen në subjektin e testimeve të brendshme laboratorike subjekt i POLQA, një test i standardizuar global për cilësinë e telefonatave.

MËSO MË SHUMË
Punoni nga shtëpia
Vendoseni zyrën tuaj të shtëpisë kudo. Mikrofonat ofrojnë teknologji të shkëlqyer për të kapur zërin tuaj - kështu që ju mund të kontribuoni pa i lejuar kolegët tuaj të dëgjojnë personat e tjerë në shtëpi.
Dilni një shëtitje
Galaxy Buds Pro janë krijuar posaçërisht për të hequr zhurmat e bëra nga era, kështu që nuk keni nevojë të ngrini zërin për t’u dëgjuar në telefonata gjatë ditëve plot erë.
Kufje Galaxy Buds Pro në ngjyrë Lejla e tejdukshme, e ndarë në shtresa për të treguar vendndodhjen e disa mikrofonave brenda secilës kufje.
Mbërthecka e gomës Galaxy Buds Pro në Black Phantom shihet nga përpara.
Djathtas Galaxy Buds Pro earbud në Phantom Black shihet nga prapa.

360 AUDIO

Audio e gjallë që ju zhyt me një realizëm të pabesueshëm

Përjetoni 360 Audio aq tërheqëse, saqë ju zhvendos në mes të skenës. Me teknologjinë Dolby Head Tracking™, Galaxy Buds Pro ju vendos në qendër të videove, filmave ose shfaqjeve tuaja televizive të preferuara. Sensori inteligjent i gjurmimit të lëvizjes përcakton drejtimin e zërit ndërsa lëvizni kokën, duke mundësuar një ndjenjë të fuqishme realizmi në përvojën tuaj të dëgjimit. Dhe me përmbajtjet në Dolby Atmos®, dëgjoni çdo detaj me qartësi më të madhe dhe ndjeni një lidhje më të thellë me historinë që zhvillohet.6

Prakticitet

Të gjitha botët tuaja
në harmoni

A Galaxy smartphone and Galaxy Buds Pro in Phantom Violet in their charging case. The smartphone has the Music UI onscreen. A Galaxy tablet slides into view, with a graphic wallpaper onscreen. and a Galaxy tablet. A video call is received on the tablet and the connection of the earbuds switches between the tablet and the phone instantly, to demonstrate Auto Switching. The smartphone says Ben's Galaxy Buds Pro Switched to Galaxy Tab. The tablet says Ben's Galaxy Buds Pro Connected automatically.

AUTO SWITCH

Ndërrojeni pa asnjë pengesë

Auto Switching i Galaxy Buds Pro zbulon atë që është më e ngutshme dhe e kalon menjëherë lidhjen e saj tek ajo pajisje. Pra, kur jeni duke parë një film në tabletin tuaj dhe merrni një telefonatë, Galaxy Buds Pro ndërron audion në telefonin tuaj. Pastaj sapo të mbyllni telefonin, Galaxy Buds Pro përsëri lidhet përsëri pa ndërprerje me tabletin - duke lëvizur nga pajisja në pajisje pa qenë nevoja që ju të prekni madje asnjë ekran.7, 8

Zgjimi zanor me Bixby

Asistenti juaj inteligjent,
gjithmonë në gatishmëri

Flluska bisede që demonstrojnë një bisedë midis përdoruesit dhe Bixby. Përdoruesi pyet “Si është moti sot”, dhe Bixby përgjigjet “Është mot me diell dhe 72º”. Pastaj përdoruesi thotë “Sa bateri ka mbetur në kufjet e mia?” dhe Bixby thotë se “Kufjet e tua janë në 88% bateri”.

"How's the weather today?"

"It's sunny and 72° right now"

"How much battery is
remaining on my earbuds?"

"Your earbuds are at 88%"

Kur jeni i lidhur me telefonin tuaj, mund të flisni për t’i realizuar gjërat pa e prekur atë. Një "Hi Bixby" e thjeshtë e zgjon atë, dhe më pas mund të jepni një komandë për të bërë një telefonatë, për të ndryshuar muzikën dhe më shumë.9, 10, 11Madje mund të kaloni edhe midis pajisjeve Samsung duke thënë emrin e saj dhe të aktivizoni ose çaktivizoni ANC dhe Ambient Mode.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

SmartThings Find

Fitoni lojën kukafshehtas me kufjet tuaja

Smartfon Galaxy që tregon SmartThings Find UI në ekran në mënyrë që përdoruesi të gjejë kufjet e tij Galaxy Buds Pro.

Gjurmimi i kufjeve të humbura është i thjeshtë. Thjesht hapni aplikacionin SmartThings. Kufjet tuaja do të lëshojnë një bip në mënyrë që t'i gjeni lehtësisht në dhomën tuaj. Dhe me Offline Finding, ju mund të gjeni vendndodhjen e fundit ku janë përdorur, edhe nëse nuk janë më të lidhura me telefonin tuaj.12, 13, 14

BUDS TOGETHER

Ndani tingullin me kufjen tuaj

Dy burra, të dy me Galaxy Buds Pro në vesh, duke dëgjuar të njëjtën audio me Buds Together.

Mbajini kufjet në vesh dhe lejoni që edhe një mik të bashkohet. Buds Together ju lejon të lidhni dy sete të Galaxy Buds Pro në telefonin tuaj në të njëjtën kohë, kështu që të dy mund të dëgjoni listën tuaj të këngëve BFF me cilësi të zërit të nivelit profesionist.15

Dizajni

Tingulli epik kërkon dizajn epik

 • Lejla e tejdukshme
 • Argjend e tejdukshme
 • E zezë e tejdukshme

Tre Galaxy Buds Pro, një në ngjyrë E zezë e tejdukshme, një në ngjyrë Lejla e tejdukshme, dhe një në ngjyrë Argjend e tejdukshme. Të gjitha tregohen brenda kutisë së karikimit, me kapak të hapur.

Ngjyra

Finitura me shkëlqim për të arritur notën e duhur

Në dispozicion në tre ngjyra në tendencë.16 Zgjidhni midis të zezës klasike, lejlasë së gjallë ose argjendit mahnitës për t'i ndriçuar gjërat. Secila kufje është lustruar me një shkëlqim të lartë, ndërsa pjesa e brendshme “mat” ka ndjesi të butë në lëkurë. Dhe mos harroni atë kutinë me ngjyrë që përputhet.

Grua e veshur me Galaxy Buds Pro në Black Phantom, duke buzëqeshur gjerësisht.

Përshtatje e sigurt

Ka mbërritur përshtatja e duhur

Një këndvështrim i ri i formës klasike të kufjes, dizajni zvogëlon mungesën e komoditetit kur dëgjoni për orë të tëra dhe qëndron i sigurt në veshët tuaj ndërsa bëni stërvitje. Dhe me vrimat e ajrit që balancojnë presionin në vesh dhe rrisin fluksin e ajrit, përshtatja është aq e natyrshme sa mund të harroni se ju i keni në vesh.

Me tre madhësi të kufjeve

nga të cilat mund të zgjidhni, mund t'i provoni për t’u siguruar që Galaxy Buds Pro ju përshtatet në mënyrë të qetë dhe të sigurt - dhe me një vulosje të mirë në mënyrë që ANC të funksionojë më së miri.

Bateria

Nuk mund të ndalet,

nuk ndalet

Kutia e karikimit Galaxy Buds Pro në ngjyrë Lejla e tejdukshme, që shihet e mbyllur. Unazat e animuara rrethojnë kutinë për të demonstruar energjinë e baterisë që zgjat për një kohë të gjatë.

Jetëgjatësia e baterisë

Energji për të mbajtur ritmin

Aktivizoni ANC dhe Galaxy Buds Pro ju japin 5 orë kohë loje me 13 të tjera në kuti. Pra, gjithsej 18 orë.17 Kur ANC është fikur, ju merrni 28 orë gjithsej, me 8 orë kohë loje - dhe 20 të tjera në kuti.18 Pavarësisht nëse keni një ditë të mbushur me video-konferenca, duke u shoqëruar me miqtë ose thjesht duke kërcyer me listën tuaj të preferuar të këngëve, Galaxy Buds Pro ka energjinë t'ju mbajë të lidhur dhe në dëgjim.

Karikojeni shpejt.

Pesë minuta ju jep një orë tjetër lojë. Është sikur kufjet tuaja kanë marrë një sy gjumë. 19

Wireless PowerShare

ju jep energji në lëvizje - thjesht vendosni Galaxy Buds Pro poshtë në pjesën e pasme të smartfonit tuaj Galaxy për karikim me valë. 20

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

Rezistent ndaj ujit

IPX7.
Standardi më i lartë i rezistencës ndaj ujit në Galaxy Buds21

 1. ANC është i aktivizuar si parazgjedhje, dhe gjesti i prekjes dhe mbajtjes për Anulimin aktiv të zhurmës mund të konfigurohet në aplikacionin Galaxy Wearable.
 2. Kalimi midis niveleve të larta dhe të ulëta të ANC mund të bëhet në aplikacionin Galaxy Wearable.
 3. Voice Detect përdor një algoritëm AI për të njohur zërin e përdoruesit. Mund të përgjigjet në situata të shkaktuara nga dridhjet të tilla si larja e dhëmbëve, furça elektrike, kollitja dhe gumëzhitja. Bisedat mund të mos zbulohen kur mbahet vetëm një kufje.
 4. Kur Voice Detect është i aktivizuar, ai aktivizohet automatikisht kur ANC është i ndezur ose i fikur, si dhe Ambient Mode. Për t'u kthyer në modalitetin e mëparshëm, trokitni lehtë mbi një prej kufjeve.
 5. Gjesti i prekjes dhe mbajtjes shtypur për Ambient Sound mund të konfigurohet në aplikacionin Galaxy Wearable.
 6. I disponueshëm vetëm në pajisjet mobile që përdorin versionin Android One UI 3.1 ose më të ri. Mbështetja për 360 Audio dhe Dolby Head Tracking™ mund të ndryshojnë në varësi të aplikacionit dhe përmbajtjes.
 7. Veçoria Auto Switch është e disponueshme vetëm në smartfonët Galaxy dhe në tabletat me One UI 3.1 ose më të ri. Disa pajisje dhe aplikacione mund të mos mbështesin Auto Switch.
 8. Pajisjet Galaxy duhet të jenë të regjistruara në Llogarinë Samsung për të mundësuar Auto Switching.
 9. Disponueshmëria e shërbimit të Bixby mund të variojë sipas vendit, operatorit dhe pajisjes.
 10. Galaxy Buds Pro duhet të jenë lidhur me një pajisje Galaxy me një rrjet me internet celular ose lidhje Wi-Fi për të përdorur plotësisht veçoritë e Bixby; kërkohet gjithashtu edhe hyrja në llogarinë e Samsung.
 11. Disponueshmëria e veçorive të Bixby dhe ofruesve të përmbajtjes mund të variojë sipas vendit ose gjuhës; Bixby dallon vetëm disa thekse dhe dialekte të gjuhës anglisht (MB), anglisht (SHBA), frëngjisht (Francë), gjermanisht (Gjermani), italisht (Itali), koreanisht (Kore e Jugut), kinezishte mandarin (Kinë), spanjisht (Spanjë) dhe portugalisht (Brazil).
 12. Vendndodhja e pajisjes së humbur e gjetur me SmartThings Find është vendi i përafërt ku është zbuluar sinjali i pajisjes së humbur.
 13. Aplikacioni SmartThings Find është i disponueshëm vetëm në pajisjet Galaxy me Android 8 ose version më të ri.
 14. Disa pajisje në Kinë, Japoni dhe në rrjetin Verizon nuk mbështeten.
 15. Buds Together mbështetet vetëm në pajisjet Galaxy që përdorin One UI 2.5 ose version më të ri.
 16. Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit.
 17. Kufjet dhe kasa ofrojnë deri në 18 orë kohëzgjatje të baterisë kur kutia është e karikuar në 100%. Bazuar në testimet e brendshme. Koha e luajtjes së audios është testuar duke çiftuar një palë kufje Galaxy Buds Pro në versionin para prodhimit në një smartfon Galaxy të nxjerrë në treg së fundi me cilësimet e parazgjedhura, duke përfshirë ANC të ndezur. Jetëgjatësia aktuale e baterisë dhe koha e karikimit variojnë sipas kushteve të përdorimit, numrit të karikimeve dhe shumë faktorëve të tjerë.
 18. Kufjet dhe kasa ofrojnë deri në 28 orë kohëzgjatje të baterisë kur kutia është e karikuar në 100%. Bazuar në testimet e brendshme. Koha e luajtjes së audios është testuar duke çiftuar një palë kufje Galaxy Buds Pro në versionin para prodhimit në një smartfon Galaxy të nxjerrë në treg së fundi me cilësimet e parazgjedhura, përveç ANC dhe Ambient Mode të çaktivizuar. Jetëgjatësia aktuale e baterisë dhe koha e karikimit variojnë sipas kushteve të përdorimit, numrit të karikimeve dhe shumë faktorëve të tjerë.
 19. Koha e lojës mund të variojë në bazë të cilësimeve.
 20. Veçoria Wireless PowerShare është e disponueshme në serinë Galaxy S21, Galaxy Z Fold2, serinë S20, Z Flip, serinë Note10, serinë S10 dhe Fold. Nëse energjia e baterisë së smartfonit është më e ulët se 30%, Wireless PowerShare mund të mos funksionojë.
 21. IPX7 bazohet në kushtet e testimit në laborator për zhytje deri në 1 metër ujë të ëmbël për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh ose pishinë. Kutia e karikimit nuk është rezistente ndaj ujit. Nëse kufjet janë të dëmtuara, ato nuk janë të garantuara se janë rezistente ndaj ujit. Nëse kufjet ose duart ju lagen, ato duhet të thahen plotësisht përpara përdorimit ose vendosjes në kutinë e karikimit. Nëse vendosen në kutinë e karikimit pa tharje, kufjet mund të dëmtohen.

Specifikimet

 • Versioni Bluetooth Bluetooth v5.0
 • Specifikimi i përputhshëm i smartphone Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
 • Sensorët Matës shpejtësie,Sensor xhiroskopi,Sensori Hall,Sensori i afërsisë, ensori i prekjes, VPU (Njësia e njohjes së zërit)
 • Pesha e kufjes së veshit 6.3 g

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i kufjeve Galaxy Buds Pro i simuluar për qëllime ilustrimi.

*Bateria: Bazuar në testimet e brendshme. Koha e luajtjes së audios është testuar duke çiftuar një palë kufje Galaxy Buds Pro në versionin para prodhimit në një smartfon Galaxy të nxjerrë në treg së fundi me cilësimet e parazgjedhura, duke përfshirë ANC të ndezur.

*Jetëgjatësia aktuale e baterisë dhe koha e karikimit variojnë sipas kushteve të përdorimit, numrit të karikimeve dhe shumë faktorëve të tjerë.