RB7000 BMF sa "Space Max" tehnologijom, 410 L

RB7000 BMF sa "Space Max" tehnologijom, 410 L

RB41J7810SR

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

RB7000 BMF sa "Space Max" tehnologijom, 410 L (RB41J7810SR)

Kapaciteti
 • Totali bruto (litra) 432
 • Bruto për ngrirësin (litra) 151
 • Bruto për frigoriferin (litra) 281
 • Totali neto (litra) 410
 • Neto për ngrirësin (litra) 130
 • Neto për frigoriferin (litra) 280
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 595
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 2.017
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 2.017
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 650
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 650
 • Thellësia neto pa derën (mm) 595
 • Përmasat e paketimit (GjxLxTh) (mm) 63,7 x 209 x 74,6
 • Pesha neto (kg) 77
 • Pesha e paketimit (kg) 79,5
 • 20/40/40H/Kontenier 27 / 54 / 54 / 63
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Da
 • Multi Flow Da
 • Lloji i ftohjes Sveobuhvatno hlađenje
Veçoria e frigoriferit
 • CoolSelect Zone™ Ne
 • Ndarja e ftohjes Da
 • Numri i rafteve (total) 3 EA
 • Ndarja e bulmetit Da
 • Rafti i verërave Ne
 • Numri i xhepave të derës 6 EA
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Da
 • Drita e brendshme LED LED (na vrhu)
 • Materiali i raftit Kaljeno staklo
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 (Fresh zone (Zona za meso i ribu) 1 ea / Kutija za povrće 1 ea)
 • Funksioni i ftohjes së fuqishme Da
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i sirtarit 3 EA
 • Funksioni i ngrirjes së fuqishme Da
 • Prodhuesi i akullit Tacna + nosač za led
 • Drita e brendshme LED Ne
Veçori të përgjithshme
 • Dera e kthyeshme Da
 • Alarmi i derës Da
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Ora e autonomisë (temp. në rritje) 17 h
 • Kompresori Kompresor sa digitalnim inverterom
Veçoria e jashtme
 • Shpërndarësi i ujit Ne
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Eksterni
 • Doreza e derës Otvor
 • Ngjyra Pravi STS
Performanca
 • Regjimi i pushimeve Da
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Konsumi i energjisë 347 kWh/year
 • Niveli i zhurmës 39 dBA
 • Kategoria klimatike SN-ST
 • Kapaciteti ngrirës 14 kg/24hr
Kategoria
 • Lloji i frigoriferit BMF
 • Konstrukti Samostojeći
 • Thellësia Dubina pulta

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush