Galaxy Watch 46 mm BT

SM-R800NZSASEE
Ngjyra I argjendtëI argjendtë

The item is in the cart.

Përkufizimi i ri i autenticitetit

Watch face

Dita juaj me një vështrim

My Day

Po

NFC

Bluetooth v4.2

Versioni Bluetooth

Qëndroni të lidhur më gjatë.

Tiparet e një ore inteligjente dhe ndjenja e natyrshme e një ore analoge në një paketë të vetme. Galaxy Watch ju lidh me botën përreth.

Qëndroni të lidhur më gjatë.

Dizajni

Dizajni

Përkufizimi i ri i autenticitetit

Përputheni Galaxy Watch me stilin tuaj të jetesës me një autenticitet që mund t’a shihni përmes një shumëllojshmërie të fushave të orës dhe me efektin e thellësisë dhe të ndriçimit. Një fushë e rrumbullakët, hija e akrepave dhe tingulli i tik-takut i japin ndjenjën e një ore të vërtetë.

Përkufizimi i ri i autenticitetit

*Modeli i disponueshëm i orës mund të ndryshojë sipas vendit.

Ora juaj, zgjedhja juaj

Shprehni vetveten me Galaxy Watch. Zgjidhni një model Bluetooth ose të pavarur LTE model dhe një madhësi të trupit prej 42mm (E zezë mesnatë, e artë trëndafili) ose 46mm (argjend). Pastaj pasojeni me një fushë të personalizueshme të orës për t’ia përputhur me të vërtetë stilit tuaj të jetesës.

Ora juaj, zgjedhja juaj

*Madhësia, ngjyra dhe opsione të tjera të personalizimit mund të ndryshojnë sipas vendit.*Disponueshmëria e modelit LTE mund të ndryshojë sipas vendit dhe operatorit.

  • *Rripat me shumë ngjyra shiten veç.

Gjithnjë ndezur, gjatë gjithë kohës

Një Orë gjithnjë e ndezur, nuk ka asnjë nevojë për të shtypur një buton ose për të kthyer kornizën në Galaxy Watch për të treguar kohën. Vendoseni ekranin sAMOLED për të shfaqur gjatë gjithë kohës, duke ju lejuar të shihni kohën pavarësisht nëse është ditë ose natë.

*Përdorimi i funksionit Always On mund të shtojë konsumin e baterisë.

Gjithnjë ndezur, gjatë gjithë kohës

*Përdorimi i funksionit Always On mund të shtojë konsumin e baterisë.

Përjetoni

Përjetoni

Shoqëruesin tuaj të përhershëm

Shoqëruesin tuaj të përhershëm

Tani muzika juaj udhëton me ju

Me versionin Galaxy Watch LTE, muzika juaj udhëton me ju kudo që shkoni. Dëgjimi i muzikës tuaj nga interneti dhe lidhja me kufjet tuaja me valë ju çliron nga nevoja për të marë telefonin tuaj me vete kur keni dalë për vrap.

*Dëgjimi i muzikës mund të shtojë konsumin e baterisë dhe të rezultojë në tarifa shtesë të të dhënave në varësi nga plani juaj i të dhënave. Kufjet me valë shiten veç.

Tani muzika juaj udhëton me ju

*Dëgjimi i muzikës mund të shtojë konsumin e baterisë dhe të rezultojë në tarifa shtesë të të dhënave në varësi nga plani juaj i të dhënave. Kufjet me valë shiten veç.

Kohëzgjatja e baterisë

Jepini karikuesit tuaj pushim disa netë. Me një jetë të gjatë të baterisë me një karikim të vetëm, Galaxy Watch mund të menaxhojë telefonata, muzikë dhe më shumë me një bateri të krijuar që të zgjasë.

*Jeta e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.

Kohëzgjatja e baterisë

*Jeta e vërtetë e baterisë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorur, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numri i herëve të karikuara dhe shumë faktorë të tjerë.

Mjete për përmirësim

Mjete për përmirësim

Regjistroni përparimin tuaj

Trajneri juaj personal, Galaxy Watch ju lejon të përqëndroheni në më shumë stërvitje me më pak planifikim. Ora juaj mund të masë ritmin tuaj të zemrës dhe të regjistrojë gjashtë veprimtari kur bëni stërvitje. Zgjidhni më shumë për të matur deri në 39 e më shumë llojë të veprimtarive dhe më tepër ndërsa kaloni nga njëri tek tjetri.

*Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm. *GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Regjistroni përparimin tuaj

*Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm. *GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Regjistroni monitorimin e shëndetit

Me Samsung Health, mund të zgjeroni veçoritë ekzistuese të Galaxy Watch për të ndjekur dhe regjistruar shëndetin tuaj me hollësi edhe më të madhe, përfshirë ritmin e zemrës dhe kaloritë.

* Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm.*Funksioni i ndjekjes i siguruar përmes aplikacionit Samsung Health, që kërkon regjistrimin dhe çiftëzimin me Galaxy Watch.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Regjistroni monitorimin e shëndetit

* Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm.*Funksioni i ndjekjes i siguruar përmes aplikacionit Samsung Health, që kërkon regjistrimin dhe çiftëzimin me Galaxy Watch.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Shlodhuni dhe pushoni që të ndjeheni më mirë

Mësoni për natën tuaj që të mund të ndjeheni më mirë ditën tjetër. Galaxy Watch ndjek cilësinë e gjumit tuaj, duke krijuar një regjistër, përfshirë 4 fazat e gjumit. Gjithashtu monitoron nivelet e stresit tuaj për t’ju ndihmuar në uljen e tij përmes frymëmarrjes së udhëzuar.

* Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm. *Funksioni i ndjekjes i siguruar përmes aplikacionit Samsung Health, që kërkon regjistrimin dhe çiftëzimin me Galaxy Watch.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Disponueshmëria e tiparit të Stresit dhe gjumit mund të ndryshojë sipas vendit.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Shlodhuni dhe pushoni që të ndjeheni më mirë

* Synuar vetëm për mirëqënie të përgjithshme dhe qëllime të stërvitjes.*Për të përdorur aplikacionin Samsung Health me Galaxy Watch, kërkohet regjistrimi dhe çiftëzimi me smartfonin tuaj të përputhshëm. *Funksioni i ndjekjes i siguruar përmes aplikacionit Samsung Health, që kërkon regjistrimin dhe çiftëzimin me Galaxy Watch.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Disponueshmëria e tiparit të Stresit dhe gjumit mund të ndryshojë sipas vendit.*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Ndihmësi i përditëshëm

  • *GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Ky tipar është i përputhshëm me smartfonët që lejojnë përdorimin e shërbimit Samsung Customization ver.2.2 dhe më të ri.
  • *GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Ky tipar është i përputhshëm me smartfonët që lejojnë përdorimin e shërbimit Samsung Customization ver.2.2 dhe më të ri.

Dita juaj me një vështrim

Galaxy Watch zgjohet me ju dhe ju ndihmon të ndiqni planin tuaj. Fusha e orës My Day shfaq planin tuaj për 10 orët e ardhshme, duke i përmbledhur ato në një vështrim të vetëm.

*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Ky tipar është i përputhshëm me smartfonët që lejojnë përdorimin e shërbimit Samsung Customization ver.2.2 dhe më të ri.

Dita juaj me një vështrim

*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Ky tipar është i përputhshëm me smartfonët që lejojnë përdorimin e shërbimit Samsung Customization ver.2.2 dhe më të ri.

Aplikacione me shumicë

Hidhni një sy tek përzgjedhja e madhe e aplikacioneve për Galaxy Watch tuaj për atë që përputhet me nevojat tuaja. Me një numër të madh dhe në rritje të siguruesve të përmbajtjes, keni shumë zgjidhje.

Aplikacione me shumicë

*Disponueshmëria e aplikcioneve për Galaxy Watch mund të ndryshojë sipas operatorit ose vendit.*Shkarkimi, regjistrimi dhe çiftëzimi i aplikacionit me smartfonin tuaj inteligjent mund të kërkohet.

Performanca

Performanca

Planifikoni për atë që gjendet përpara

Galaxy Watch vjen me një GPS, kështu që e dini se ku jeni dhe ku jeni duke shkuar. Kësaj i shtohet një matës i lartësisë dhe barometër të përfshirë për rastet kur mund të duhet të shkoni për aventura.

Planifikoni për atë që gjendet përpara

*GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Përdorimi i GPS mund të shtojë konsumin e baterisë.

Krijuar për të zgjatur

Mbajeni Galaxy Watch tuaj në shi ose në kushte të tjera sfiduese. Rezistenca e saj në ujë prej 5 ATM* dhe qëndrueshmëria e standartit ushtarak** ju lejojnë të jeni më aktiv në mjedise të jashtme, duke duruar përmes kushteve të ashpra.

Krijuar për të zgjatur

*Galaxy Watch ka një rezistencë ndaj ujit prej 50 metra sipas standartit ISO 22810:2010. Nuk është e përshtatshme për zhytje ose veprimtari në ujë me presion të lartë. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen plotësisht përpara prekjes.**Në përputhje me standartin ushtarak të SHBA-së (MIL-STD-810G)

Lëreni pas portofolin tuaj

Me Samsung Pay* në Galaxy Watch tuaj**, bërja e një pagesë është aq e kollajtë sa një lëvizje e kyçit - nuk ka nevojë të merrni telefonin ose portofolin me vete.

*Gear Watch lejon përdorimin vetëm të NFC Samsung pay**Samsung Pay për Galaxy Watch është i disponueshëm në disa vende. Disponueshmëria e shërbimit dhe tiparet mund të ndryshojnë sipas operatorit, vendit, rajonit ose sistemit të përdorimit dhe mund të ndryshojnë pa njoftim. Ju lutemi kontrolloni disponueshmërinë përpara përdorimit.

Lëreni pas portofolin tuaj

*Gear Watch lejon përdorimin vetëm të NFC Samsung pay**Samsung Pay për Galaxy Watch është i disponueshëm në disa vende. Disponueshmëria e shërbimit dhe tiparet mund të ndryshojnë sipas operatorit, vendit, rajonit ose sistemit të përdorimit dhe mund të ndryshojnë pa njoftim. Ju lutemi kontrolloni disponueshmërinë përpara përdorimit.

Karikim i thjeshtë

Karikimi i vetë Galaxy Watch është pa mundim. Vendoseni në platformën e karikimit me valë* dhe procesi i karikimit fillon vetë.

*Karikuesi me valë kërkon lidhjen e veçantë me korrent.

Karikim i thjeshtë

*Karikuesi me valë kërkon lidhjen e veçantë me korrent.

Qëndroni të lidhur me pajisjet tuaja IoT

Mbështetur në mënyrën e gjumit dhe veprimtarive tuaja, Galaxy Watch kontrollon elektroshtëpiaket tuaja për të lehtësuar jetën tuaj. Funksioni Shtëpia IoT ju lejon të kontrolloni objekte të tjera si TV, fshesa me korent robot dhe kondicionerin tuaj. Përdorni një grup komandash të personalizuara për të kryher shumë veprime menjëherë.

Qëndroni të lidhur me pajisjet tuaja IoT

*Kërkon konfigurimin për aplikacionin SmartThings të ciftëzuar me smartfonin tuaj të përputhshëm. *GUI i këtij tipari mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.*Pyesni shitësin me pakicë ose operatorin për më shumë hollësi mbi SmartThings dhe përshtatshmërinë me pajisje inteligjente në rajonin tuaj përpara përdorimit.

  • Po NFC
  • Bluetooth v4.2 Versioni Bluetooth
  • 1.3" (32.9mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 1.15GHz Shpejtësia e CPU
  • 4 Madhësia e ROM (GB)
  • Matës shpejtësie, Barometer, Sensor xhiroskopi, Sensor HR, Sensor drite Sensorët

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
* Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
* Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
* Koha e përdorimit të baterisë: Koha e baterisë GPS bazohet në matjet tona laboratorike dhe mund të ndryshojë në varësi të faktorëve si p.sh. cilësimet e pajisjes, modelet e përdorimit dhe kushtet e funksionimit.