NZ6000K SMART Вградлива плоча со технологија Virtual Flame

NZ6000K SMART Вградлива плоча со технологија Virtual Flame

NZ64N9777BK/E2

Одбери боја

Виртуелно полесна, интуитивна контрола

Virtual Flame Technology™

Virtual Flame Technology™ ти овозможува да користиш интуитивна визуелна контрола на пламен. LED-ламбите пред горилникот светат како вистински гасен пламен и со тоа го означуваат нивото на топлина поради поинтуитивен начин на готвење. Јасно покажува дали горилниците се вклучени или исклучени и така ја намалува загрижемноста.

Виртуелно полесна, интуитивна контрола Виртуелно полесна, интуитивна контрола

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголеми количини или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголеми количини или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголеми количини или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Flex Zone Plus

Со Flex Zone Plus може лесно да готвиш поголеми количини или повеќе различни јадења. Овој екстра широк простор нуди многу поголема флексибилност и ефикасност. Може да прифати садови со различни големини. Покрај тоа, може и да го детектира нивниот број, големина и облик. Затоа сѐ се готви рамномерно со минимум енергија и нема непокриени зони.

Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш Флексибилно готви уште повеќе јадења наеднаш

Интуитивна и лесна терморегулација

Лизгачка команда

Користи многу лесен начин за готвење на соодветна температура. Лизгачката контролна табла овозможува брза и прецизна контрола на температурата за готвење. Само повлечи со прстот преку LED-екранот за да го нагодиш нивото на топлина со едно движење. Неговата голема ширина ти овозможува прецизно нагодување.

Интуитивна и лесна терморегулација Интуитивна и лесна терморегулација

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Брава за безбедност на децата

Зачувај ја безбедноста на децата со врвот на прстот! Бравата за безбедност на децата ги спречува децата да активираат некоја грејна површина. Командната табла може целосно да се заклучи со едноставно притискање на копче. Оневозможува ненамерно или намерно вклучување на рингла, па рачињата нема да се изгорат.

Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца Стакло-керамичката плоча е безбедна за деца

Автоматски е побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедносно исклучување

Не грижи се повеќе дали нешто ќе ти прекипи од лонецот ако не е под надзор. Функцијата безбедносно исклучување сосема те ослободува од грижи. Автоматски ги исклучува сите грејни површини ако нешто остане да се готви на нив подолго време. Тоа ќе се случи и ако одреден период нема никакви промени во работата.

Автоматски е побезбедно кога имаш повеќе работа Автоматски е побезбедно кога имаш повеќе работа

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина

Индикатор за преостанатата топлина

Заштеди енергија и пари користејќи ја преостанатата топлина на стакло-керамичката плоча. Двостепениот индикатор за преостаната топлина ти овозможува ефикасно користење на сите преостанати топлини. Јасно ја покажува малата буква „h” ако некоја грејна површина е потопла од 45°C или голема буква „H” ако преминува 60°C, меѓутоа се исклучува кога ќе се олади толку колку што е потребно за да биде безбедна за допирање.

Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина Безбедно и ефикасно ја користи преостанатата топлина

Спецификации

  • Заклучување за деца Да
  • Индикатор на резидуална топлина Да
  • Број на рингли 4 EA
  • Нето (ШxВxД) 600 X 56 X 520 mm

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.