43" LS05T The Sero 4K Smart TV 2020

QE43LS05TAUXXH

0 (0)
 • Телевизор кој се приспособува на содржината
 • Најсоодветниот телевизор за поврзување со мобилен телефон
 • Длабок, врвен звук

Одбери боја

Боја :

Одбери големина

 • Телевизор кој се приспособува на содржината
  Ротирачки екран
 • Најсоодветниот телевизор за поврзување со мобилен телефон
  Поврзување со мобилен телефон
 • Длабок, врвен звук
  Премиум звучник 4.1 ch 60 W Звучници

Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Отсекогаш си сакал екранот на мобилниот телефон да биде голем колку телевизор? Тогаш ова е вистинскиот телевизор за тебе.

Мобилна забава, уште подобра на телевизор Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Отсекогаш си сакал екранот на мобилниот телефон да биде голем колку телевизор? Тогаш ова е вистинскиот телевизор за тебе.

Мобилна забава, уште подобра на телевизор Мобилна забава, уште подобра на телевизор
Мобилна забава, уште подобра на телевизор Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Отсекогаш си сакал екранот на мобилниот телефон да биде голем колку телевизор? Тогаш ова е вистинскиот телевизор за тебе.

Мобилна забава, уште подобра на телевизор Мобилна забава, уште подобра на телевизор
 • * Сликите и видеата се симулирани и служат само за илустрација. * Спецификациите за изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени без известување.

Бр. 1 бренд на телевизори веќе 14 години

* Samsung е бр. 1 бренд на телевизори веќе 14 години* Извор – Omdia, јануари 2020 год. Рангирањето е направено според извршени пратки. Резултатите не се одобрување на Samsung. Секое потпирање на овие резултати е на сопствен ризик на третата страна.
Бр. 1 бренд на телевизори веќе 14 години Бр. 1 бренд на телевизори веќе 14 години

Телевизор кој се приспособува на содржината

Зошто да не може секогаш да имаш најдобра перспектива на гледање? The Sero се движи за да одговара на содржината, хоризонтално за телевизија и филмови и вертикално за содржината и апликациите од мобилниот телефон. The Sero секогаш ти го дава најдобриот агол за гледање—ротира вертикално за содржината и апликациите од мобилниот телефон и хоризонтално за филмови и телевизија.

Телевизор кој се приспособува на содржината Телевизор кој се приспособува на содржината

* Сликите и видеата се симулирани и служат само за илустрација. * Спецификациите за изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени без известување.

Ротирачки екран

Ротирачки екран Ротирачки екран

Најсоодветниот телевизор за поврзување со мобилен телефон

Најсоодветниот телевизор за поврзување со мобилен телефон Најсоодветниот телевизор за поврзување со мобилен телефон

Сега е лесно со Tap View

Само еден допир на рамката. Тоа е сè што е потребно за содржината од мобилниот телефон да ја гледаш на The Sero. Ако слушаш музика или гледаш видео на телефонот, со функцијата Tap View може да ги пуштиш на The Sero само за неколку секунди.

Сега е лесно со Tap View Сега е лесно со Tap View

* Само за компатибилни уреди.* Оваа услуга функционира само кога се вклучени и телевизорот и мобилниот телефон.

Содржината од телефонот сега веќе е поголема

Смачено ти е од црните пречки на телевизорот кога пушташ видеоснимка на телефонот? The Sero ја прикажува твојата содржина, вклучувајќи ги апликациите и друштвените медиуми, со оптимизиран сооднос за гледање, за да можеш да уживаш во целиот екран.

* Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од мобилниот уред. Провери пред употреба.

Содржината од телефонот сега веќе е поголема Содржината од телефонот сега веќе е поголема

* Достапноста на карактеристиката може да се разликува во зависност од мобилниот уред. Провери пред употреба.

Полесно паметно искуство

SmartThings

Започни филм на твојот паметен телефон додека се враќаш од работа и лесно префрли се на твојот Samsung телевизор кога ќе стигнеш дома. Независно од тоа дали имаш Android или iOS, со апликацијата SmartThing може лесно да се поврзеш и да уживаш.

Полесно паметно искуство Полесно паметно искуство

* Секој уред мора да биде поврзан на Wi-Fi или друга безжична мрежа.* Мора да се преземе и инсталира апликацијата SmartThings.* За интероперабилност преку SmartThings, сите уреди треба да бидат регистрирани на една корисничка сметка на Samsung.

AirPlay 2

Со вградениот AirPlay 2 можеш лесно да пушташ филмови, серии, музика и фотографии на The Sero директно од твојот iPhone, iPad или Mac.

* Функцијата AirPlay 2 е достапна на сите верзии на паметни телевизори на Samsung од 2020 г. како и на подоцнежни верзии.* Apple и AirPlay 2 се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји.* За AirPlay 2 е потребен iOS 12.3 или подоцнежна верзија или macOS 10.14.5 или подоцнежна верзија.

AirPlay 2 AirPlay 2

* Функцијата AirPlay 2 е достапна на сите верзии на паметни телевизори на Samsung од 2020 г. како и на подоцнежни верзии.* Apple и AirPlay 2 се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји.* За AirPlay 2 е потребен iOS 12.3 или подоцнежна верзија или macOS 10.14.5 или подоцнежна верзија.

Дај ѝ нова естетика на просторијата

Дај ѝ нова естетика на просторијата Дај ѝ нова естетика на просторијата

Разновидни вертикални режими

The Sero беспрекорно се вклопува во твојот простор. Промени го амбиентот во просторијата со еден од петте режими - постер, часовник, фотографија, звучна бариера или кинограф.

 Разновидни вертикални режими Разновидни вертикални режими

.

Разновидни вертикални режими

The Sero беспрекорно се вклопува во твојот простор. Промени го амбиентот во просторијата со еден од петте режими - постер, часовник, фотографија, звучна бариера или кинограф.

. .

.

Разновидни вертикални режими

The Sero беспрекорно се вклопува во твојот простор. Промени го амбиентот во просторијата со еден од петте режими - постер, часовник, фотографија, звучна бариера или кинограф.

. .

.

Разновидни вертикални режими

The Sero беспрекорно се вклопува во твојот простор. Промени го амбиентот во просторијата со еден од петте режими - постер, часовник, фотографија, звучна бариера или кинограф.

. .

.

Разновидни вертикални режими

The Sero беспрекорно се вклопува во твојот простор. Промени го амбиентот во просторијата со еден од петте режими - постер, часовник, фотографија, звучна бариера или кинограф.

. .

Твои моменти, направени специјално за тебе

Амбиентален режим +

Од информациите кои ти се потребни кога излегуваш наутро, до музички визуализации за забави, па дури и за музика во позадина додека го пиеш попладневниот чај—Амбиенталниот режим+ на The Sero ти ги нуди опциите кои ти се потребни за да ја создадеш посакуваната атмосфера.

Амбиентален режим + Амбиентален режим +

* Амбиенталниот режим+ работи само кога The Sero е во хоризонтален режим.

The Sero. Толку лесен за движење

Тркало за движење

Сигурни сме дека никогаш претходно не сте помислиле да го преместувате телевизорот. Но, сега е лесно. Само прикачете ги овие тркала и додајте амбиент во просторијата од домот во која е најмногу потребно.

The Sero. Толку лесен за движење The Sero. Толку лесен за движење

* Тркалото за The Sero се продава посебно

Дисплеј кој е уникатен колку и твојот стил

Динамичен дизајн, безброј можности

Без разлика како го користиш, The Sero заштедува простор и претставува модерен додаток на кој било дизајн на соба. Елегантна минималност со држач во морнарско сина боја, тој претставува иновативна убавина од 360 °. Повеќе од телевизор, The Sero ја менува дефиницијата за екран.

Дисплеј кој е уникатен колку и твојот стил Дисплеј кој е уникатен колку и твојот стил

Извонреден дисплеј, неспоредлив стил

Извонреден дисплеј, неспоредлив стил Извонреден дисплеј, неспоредлив стил

Длабок, врвен звук

Премиум звучник 4.1 ch 60 W Звучници

Засили го звукот кога сакаш. Изненадувачки моќниот аудио систем на The Sero има 4.1 ch 60-ватни звучници со Dolby Digital Plus. Лесно е за поврзување на твојот паметен телефон, а звучниците се речиси скриени во вертикалниот држач, создавајќи врвен звук низ просторијата со многу бас.

Длабок, врвен звук Длабок, врвен звук

Ти овозможува да го слушнеш она што е важно

Активен засилувач на звук (AVA)

The Sero користи аудио просторна интелигенција за да препознае кога има потенцијални звуци кои се мешаат околу вас. Автоматски ги изјаснува гласовите на екранот со помош на напредната обработка на звучни сигнали за да не пропуштиш ништо од дијалозите. Има многу врева околу тебе? Без грижа

Активен засилувач на звук (AVA) Активен засилувач на звук (AVA)

Види го светот со QLED

Color Volume 100 %

Твоите очи заслужуваат подобар квалитет на слика и прекрасни бои. Со технологијата Quantum Dot на Samsung, The Sero го исполнува ветеното, со 100-процентна видливост на боите со чијашто помош гледаш реалистични бои без оглед на тоа колку е светла или темна сцената.

Види го светот со QLED Види го светот со QLED

* QLED има потврда за нејзината способност да создава 100-процентна видливост на боите од светски познатото здружение за тестирање и сертификација, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).* QLED: Samsung QLED e телевизор со технологија на квантни точки.* 100 % видливост на бои измерено според стандардот DCI-P3, потврдено од VDE.* Не е загарантирана компатибилност со целата HDR содржина.* Опсегот на HDR е потврда за блескавост врз основа на внатрешни стандарди на тестирање и подлежи на промена согласно опкружувањето или конкретните услови.

Уживај во 4K слика од кој било извор

AI Upscaling

Од боја и текстура, до осветлување и контраст до најмалиот детаљ, The Sero скалира сè додека постигне квалитет на 4K слика, анализирајќи ја секоја сцена од твојата содржина. Тоа функционира дури и кога квалитетот на изворот на твојата содржина не е 4K.

* Доживувањето при гледање може да се разликува во зависност од видот на содржината и форматот.

Уживај во 4K слика од кој било извор Уживај во 4K слика од кој било извор

* Доживувањето при гледање може да се разликува во зависност од видот на содржината и форматот.

Дури и кога денот се претвора во ноќ, уживај во глетката.

Адаптивна слика

Понекогаш собата се затемнува додека гледаш филм и тешко се гледа што има на ТВ екранот. Со адаптивната слика, The Sero може да ги почувствува промените во осветлувањето околу тебе и да се приспособи за да одржува оптимална осветленост и контраст за пријатно гледање.

Дури и кога денот се претвора во ноќ, уживај во глетката. Дури и кога денот се претвора во ноќ, уживај во глетката.

Прошири ги своите хоризонти со беспрекорно поврзување

Паметен ТВ од TIZEN

Прошири ги своите хоризонти со беспрекорно поврзување Прошири ги своите хоризонти со беспрекорно поврзување

* Услугите Smart и GUI (Графички кориснички интерфејс) може да се разликуваат во зависност од моделот, регионот, јазикот и мобилниот уред.* Потребна е корисничка сметка на Samsung за да се постави телевизорот.* Реалното корисничко искуство може да се разликува.* Некои карактеристики и функции овозможени од поврзаните уреди може да не се поддржани или се со ограничена употреба.* Поддршката за карактеристиката за вклучување на телевизорот може да се разликува во зависност од моделот.

Твојата нова домашна канцеларија

Далечински пристап

Работи од дома преку твојот телевизор, преку далечинскиот пристап можеш да го присликаш екранот на твојот компјутер на телевизорот безжично. Можеш дури да ги отвориш и твоите документи од твојата канцеларија користејќи Microsoft Office 365- и сето тоа од удобноста на твојот кревет.

Твојата нова домашна канцеларија Твојата нова домашна канцеларија

* Достапноста на карактеристиките може да варира во зависност од моделот и регионот. * ТВ и компјутер мора да бидат поврзани на мрежа. * Споделувањето на екранот (огледувањата) е поддржано само за Windows 10. * Далечинското поврзување со компјутер што работи на Windows е поддржано само за Windows 7 или подоцна И оперативниот систем мора да биде професионално или повисоко издание. * Далечинското поврзување со компјутер што работи на Mac е поддржано само за Mac OS X 10.5 или понова верзија. * Додатоци за компјутер, како што се глувчето и тастатурата, се продаваат одделно. * Оваа услуга бара поставување за да се овозможат далечински врски во компјутер.

.

Спецификациите за изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс) кои не влијаат на перформансот на производот подлежат на промени.

Спецификации

 • Видео Quantum Processor 4K
 • Резолуција 3,840 x 2,160
 • Производ QLED
 • Серија LS

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи од производот се предмет на промена.