Providna futrola za Galaxy S8+

Providna futrola za Galaxy S8+

EF-QG955

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Providna futrola za Galaxy S8+ (EF-QG955)

Боја
Zlatna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Providna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 75,22 x 161,21 x 9,63 mm
  • Тежина 15 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.