Preklopna futrola za Galaxy A6+

Preklopna futrola za Galaxy A6+

EF-WA605

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy A6+ (EF-WA605)

Боја
Crna
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy A6+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Futrola u obliku novčanika
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 78,02 x 162,20 x 13,60 mm
  • Тежина 57,8 g
Тип
Futrola u obliku novčanika

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.