Bežično postolje za punjenje (2018)

Bežično postolje za punjenje (2018)

EP-N5100

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Bežično postolje za punjenje (2018) (EP-N5100)

Боја
Crna
Компатибилност
 • Репрезентативни модели Galaxy S9
 • Компактибилни модели Brzi punjač kompatibilan sa Galaxy Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6 Edge+ / Qi kompatibilan sa Galaxy S6, S6 Edge i Qi sertifikovanim uređajima
Општи карактеристики
 • Карактеристики Brzo punjenej, Qi, uspravno i položeno postolje
 • Интерфејс USB Tip-C
 • Содржина на пакувањето Postolje za bežično punjenje, priručnik za brzi start
Физичка спецификација
 • Должина на кабел 1,5 m
 • Димензии (ШxВxД) 116 x 91,4 x 87,5 mm
 • Тежина 181 g
Напојување
 • Влезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Влезен напон (максимален, брзо полнење) 9 V
 • Влезна струја (максимална, нормално полнење) 2 A
 • Влезна струја (максимална, брзо полнење) 1,67 A
 • Излезен напон (максимален, нормално полнење) 5 V
 • Излезен напон (максимален, брзо полнење) 9 V
 • Излезна струја (максимална, нормално полнење) 1 A

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.