Погледни ја пошироката слика

Имај храброст да преминеш на голем телевизор и опкружи се со епско искуство на гледање. Покрај спектакуларниот квалитет на сликата и компатибилниот дизајн, постојат уште многу причини да купиш Супер голем телевизор. Увери се зошто толку голем број на корисници нè одбраа нас и не се покајаа.

Поголем екран, поголемо
искуство

Прошири ја глетката и зголеми го искуството на гледање со Супер голем телевизор

Избор на купувачите е
да преминат на поголемо

Луѓето сакаат поголеми телевизори

Неверојатни 8 од 10 корисници преминаа на поголем екран.

Во продавница, пар стои и покажува накај телевизорите со голем екран. Во продавница, пар стои и покажува накај телевизорите со голем екран.

Никој не се жали од преминување на поголем екран

98% од потрошувачите кои купиле Супер голем телевизор изјавиле дека се многу задоволни од нивното купување.

* Наведените содржини се засноваат на истражување спроведено од Samsung и IA соработка.

Насмеано и расположено четиричлено семејство седи на каучот и ужива во телевизорот со голем екран. Насмеано и расположено четиричлено семејство седи на каучот и ужива во телевизорот со голем екран.

Зошто да прејдеш на голем
екран

Се изгледа подобро кога е поголемо

Возбуда што во домот овозможува
искуство како на стадион

Супер големиот телевизор ја носи возбудата на акцијата во живо во твојата дневна соба, со врвен квалитет на сликата.

Круг којшто претставува телевизор со фудбалска топка којашто излетува од него. Круг којшто претставува телевизор со фудбалска топка којашто излетува од него.

Подобрено искуство на гледање на Супер голем екран

Samsung е посветен на создавање исклучителни иновации кои го зголемуваат
искуството на Супер големи екрани.

Вистинска 8K Резолуција

Внеси се во QLED 8K екранот и нурни во друг свет. Со неверојатни 33 милиони пиксели, ќе добиеш комплетно ново визуелно искуство кое ти овозможува вкус на вистинска реалност од блиску.

* Достапно само за 8K серијата

Погледот на планинскиот предел исполнет со разнобојни балони со топол воздух на небото е поделен во центарот за да демонстрира две различни резолуции на телевизор со иста големина. Екранот 8K со 33 милиони пиксели оддесно е поостар и поживописен од екранот FHD со 2 милиони пиксели одлево. Погледот на планинскиот предел исполнет со разнобојни балони со топол воздух на небото е поделен во центарот за да демонстрира две различни резолуции на телевизор со иста големина. Екранот 8K со 33 милиони пиксели оддесно е поостар и поживописен од екранот FHD со 2 милиони пиксели одлево.

AI Upscaling

Гледај подобрени слики со квалитет од 8К/4К со уникатниот процес на учење на Samsung QLED кој ја придвижува вештачката интелегенција. Без оглед на големината на QLED телевизорот, тој јасно ги гледа сите зачудувачки детали благодарение на оптимизираното решение на Samsung за подобрување на сликата.

* Достапно само во серија QLED.
* Искуството за гледање може да варира во зависност од видот на содржината и форматот. „AI Upscaling“ не треба да се однесува на компјутерско поврзување и одредени услови на режимот на видео игра.

Телевизорот Samsung QLED од 2019 г. со Технологија AI прикажува оптимизиран квалитет на сликата преку обработка на трите дела од слика на град близу плажа на екранот. Телевизорот Samsung QLED од 2019 г. со Технологија AI прикажува оптимизиран квалитет на сликата преку обработка на трите дела од слика на град близу плажа на екранот.

Режим за видео-
игри

Започни ги твоите видео игри на поголем екран, со оптимални графички нагодувања со јасна линија на гледање без прекини. Со напредни функции како што е намалено каснење на влезниот сигнал и Dynamic Black Equalizer, секогаш ќе имаш целосна контрола над своите игри.

* Достапно само во модели од серија RU8000 и погоре.

Ова го прикажува минималното влезно доцнење на Супер големиот телевизор на Samsung во Режимот на игри. Влезното доцнење е минимизирано, а корисникот може да го контролира тркачкиот автомобил без треперење. Рамномерното тркање може да го видите на десната стана на екранот. Ова го прикажува минималното влезно доцнење на Супер големиот телевизор на Samsung во Режимот на игри. Влезното доцнење е минимизирано, а корисникот може да го контролира тркачкиот автомобил без треперење. Рамномерното тркање може да го видите на десната стана на екранот.

Амбиентален
режим

Твојот Супер голем телевизор го трансформира твојот простор дури и кога е исклучен. Ќе биде дел од твојот декор додека го користиш Амбиенталниот режим, за прикажување декоративна уметност, семејни слики или корисни информации. Промени го твојот телевизор за да се вклопи во твојот простор без трошоци.

* Достапно само во моделите QLED.
* Спецификациите за услугата се разликуваат според регионот и моделот.

Трансформирајте го вашиот простор со стил. Телевизорот QLED од 2019 г. нуди две нови специјални опции за декор: лесна мрежа и шема со линеарни точки. Исто така и основен режим за информации и режим за фотографии. Движењето покажува како амбиенталниот начин на работење на QLED од 2019 г. неприметливо се вклопува во декорот на дневната соба. Трансформирајте го вашиот простор со стил. Телевизорот QLED од 2019 г. нуди две нови специјални опции за декор: лесна мрежа и шема со линеарни точки. Исто така и основен режим за информации и режим за фотографии. Движењето покажува како амбиенталниот начин на работење на QLED од 2019 г. неприметливо се вклопува во декорот на дневната соба.

Увери се во големината со
своите раце

Уште се думаш за телевизорот со голем екран? Рашири ги рацете. Тоа е големината на просторот која е доволна да добиеш подобро искуство на гледање во било кој момент кога ќе го вклучиш екранот. Затоа, опушти се и влези во нови светови на забава со преминување на поголемо.

Поголеми телевизори кои се
вклопуваат секаде

Увери се дека Супер големиот телевизор го подобрува секое опкружување

Одбери го твојот Супер голем телевизор

85" 8K QLED TV Q900R (2018) 85" 8K QLED TV Q900R (2018)

85" 8K QLED TV Q900R (2018)

75" 4K QLED Q90R (2019) 75" 4K QLED Q90R (2019)

75" 4K QLED Q90R (2019)

82" 4K QLED TV Q70R (2019) 82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" UHD TV RU8000 (2019) 82" UHD TV RU8000 (2019)

82" UHD TV RU8000 (2019)

* Дизајнот на производот и спецификациите може да се разликуваат по регион.
* Содржината во внатрешноста на екранот се симулирани слики и се само за демонстративни цели.
* GUI (Графички кориснички интерфејс), дизајнот, својствата и спецификациите се предмет на промена без најава.