VS9000E Stick правосмукалка со Jet Cyclone Turbo Action Brush Z станица

VS15R8548S5/GE
Боја СребренаСребрена

The item is in the cart.

Моќна, а лесна

Напредни перформанси за чистење, а сепак лесна

Mотор Digital Inverter

Mотор Digital Inverter

Jet Cyclone

Jet Cyclone

Го одржува воздухот почист

5-слоен ХЕПА систем за филтрирање*

Моќна, а лесна

Напредни перформанси за чистење, а сепак лесна

Лесно исчисти ги различните видови на подови со лесна, а моќна безжична stick правосмукалка. Моторот Digital Inverter генерира моќ на вшмукување до 150W*. Аеродинамичниот дизајн на воздушниот систем го оптимизира и протокот на воздух, додека мулти-циклонската филтрација на воздухот ги пречистува ситните честички прашина.

Моќна, а лесна

* Вшмукувањето е тестирано врз основа на IEC62885-2 Cl. 5,8, на влезот на алатката без додатоци, во Максимален режим. Според интерно тестирање.

Висока моќ на вшмукување

Mотор Digital Inverter

Чисти многу поефикасно со моќ на вшмукување до 150W*. Моторот Digital Inverter го оптимизира протокот на воздух со ултрасонични заварени аеропрофили. Така, тој испорачува висока влезна моќ до 410W**, одржува висока енергетска ефикасност и генерира вшмукување до 150W*.

Mотор Digital Inverter

* Вшмукувањето е тестирано врз основа на IEC62885-2 Cl. 5,8, на влезот на немоторизираната алатка, во Максимален режим. Според интерно тестирање.** Тестовите се базираат на IEC60335-1 Cl. 10. Според интерно тестирање.

Исклучително вшмукување

Jet Cyclone

Уживај во почистиот воздух и извонредната моќ на вшмукување со високо ефикасната, мулти-циклонска структура на Jet Cyclone системот. Оптимална насока на воздухот го намалува отпорот на воздухот, a 9-те циклони со 27 влезови за воздух ја сведуваат на минимум загубата на вшмукување. Истовремено, хигиенски ги отстранува ситните честички прашина од воздухот.

Jet Cyclone

* Според интерно тестирање со употреба на IEC62885-2. cl.5.9. во споредба со Samsung VS80N8014KR/EN.

Моќна на теписи

Турбо четка

Собери ги ситните честички прашина од теписите, како и од тврди подови, со турбо четката. Работи на 3750 вртежи во минута*. Ротирачката глава од 180 степени ти овозможува лесно да смениш насока и да го исчистиш секој агол. И лесно можеш да го одржуваш ротирачкиот барабан, така што ќе го откачиш со еден клик.

Турбо четка

* Според интерно тестирање во минимален, среден и максимален режим. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Го одржува воздухот почист

5-слоен ХЕПА систем за филтрирање*

Диши почист воздух со 5-слојниот ХЕПА систем за филтрирање*. Прво, главниот циклон и филтерот со метална решетка ги одделуваат и фаќаат големите честички прашина. Jet Cyclone и микро филтерот ја фаќаат ситната прашина. На крај, филтерот за ултра ситна прашина фаќа 99,999%** од прашината и алергените.

Го одржува воздухот почист

* ХЕПА систем за филтрирање: Високо ефикасен систем за филтрирање на честички од воздухот.** Тестирано врз основа на IEC62885-2 Cl. 5,11, Максимален режим. Според интерни тестирања.*** Честичките со големина од 0,3~10µm, како на пример полен и мувла, генерално се невидливи со голо око.

До 40 минути* чистење

Отстранлива и долготрајна батерија

Уживај во долгото чистење без полнење. Високо ефикасната батерија (1800mA) го одржува вшмукувањето до 40 минути*. Задржува 70% од првичните перформанси до 500 циклуси**. Можеш и лесно да ја отстраниш и замениш со резервна батерија*** за чистење до 80 минути.

До 40 минути* чистење

* Наведеното време на работа важи за минималното ниво на моќност со прикачена немоторизирана алатка.** Задржува 70% од капацитетот по 5 години употреба на 100 циклуси/годишно. 1 циклус: целосно користење на полна батерија. Резултатите може да се разликуваат во зависност од употребата. Според интерно тестирање. *** Дополнителна батерија се продава посебно како додаток.

Ергономски полнач

Z станица

Постави ја и наполни ја правосмукалката полесно со Z станицата за полнење. Косината од 7 степени овозможува правосмукалката полесно да се поставува и вади. Нејзиниот самостоен и тенок дизајн значи дека можеш да ја оставиш каде било. Има и двојни адаптери за полнење, така што можеш да наполниш две батерии за само 3,5 часа**

* Дополнителна батерија се продава посебно како додаток.** Според интерно тестирање, полнење на нивото на батеријата од 0% до 100%. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Ергономски полнач

* Дополнителна батерија се продава посебно како додаток.** Според интерно тестирање, полнење на нивото на батеријата од 0% до 100%. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Проверка со еден поглед

Дигитален дисплеј

Провери дали твојата правосмукалка секогаш работи оптимално преку интегриран дигитален дисплеј. Можеш да ја провериш состојбата на машината, како на пример нивото на моќ и видот на четка. Дисплејот те предупредува ако постојат проблеми или блокади на цилиндaрот со четка. Така што, можеш соодветно да ја контролираш и одржуваш.

Проверка со еден поглед

Сад што целосно се мие

Сад за прашина што се мие

Одржувај го садот за прашина хигиенски чист и лесно испразни ја твојата правосмукалка. Целиот сад за прашина, вклучувајќи го мулти-циклонскиот систем, може да се мие, за да се одржува чист и свеж. Може и лесно да се извади без откачување на цевката од делот за држење, овозможува едноставно истурање.

  

Лесно чистење

  

Може да се измие

Ергономски комфор

Телескопска цевка

Исчисти го домот без напор со лесна контрола и движење. Лесниот дизајн гарантира максимална искористеност и го намалува напорот на зглобовите. Можеш и да ја прилагодиш должината на телескопската цевка на 4 нивоа за да ти биде ергономски најудобно. Така лесно можеш да чистиш во целиот дом.

Ергономски комфор

Чисти тврди подови

Мека четка

Собери ја ситната прашина од тврдите подови и тесните отвори со меката четка, проткаена со антистатички сребрени конци. Ротирачката глава од 180 степени ти овозможува да го исчистиш секој агол. Исто така, не дозволува влакната од милениците да се заплеткаат во четката. И лесно можеш да ја одржуваш четката со притискање на едно копче.

Мека четка

* Според интерно тестирање во минимален, среден и максимален режим. Резултатите може да се разликуваат во зависност од индивидуалната употреба.

Брише тврди подови

Ротирачки чистач

Полесно одржувај ги тврдите подови со опција за ротирачки чистач. Неговите двојни влажни подлоги овозможуваат ефективно чистење со помалку труд. Може да ги користиш или подлогите за чистење од микрофибер за повеќекратна употреба или мокри крпи за еднократна употреба. Работи до 75 минути*, така што можеш совршено да ги избришеш тврдите подови.

Брише тврди подови

* Наведеното време на работа важи за „Мокриот“ режим кога е прикачен Ротирачкиот чистач.

  • 0.5 ℓ Капацитет за собирање прав
  • 410 W Перформанси
  • 2.6 kg Тежина

Како се совпаѓа едно со друго

  • Напредни перформанси за чистење, а сепак лесна Моќна, а лесна
  • Mотор Digital Inverter Mотор Digital Inverter
  • Jet Cyclone Jet Cyclone
  • 5-слоен ХЕПА систем за филтрирање* Го одржува воздухот почист

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.