Si të largohet era e gomës nga makina larëse?

Era e gomës është normale kur produkti përdoret për herë të parë. Këtu janë disa masa që ju mund ti merrni për të larguar erën:

 

  • Bëni një larje bosh në temperaturën 60 C°.
  • Hidhni 100 cc uthull dhe lëng limoni në kazan në raporte të barabarta.
  • Era shkaktohet nga materiali i guarnicionit të dritares dhe kjo erë do të largohet pas disa larjesh.
  • Derën lëreni gjithmonë hapur pas çdo larjeje.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni