Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Me Note9 tuaj, shijoni një jetëgjatësi të përmirësuar të baterisë dhe kapacitet më të madh të hapësirës ruajtëse. 

Jetëgjatësia e baterisë

Bateria 4,000mAh (Vlerësuarat) është dizajnuar për t’ju zgjatur më shumë. Ajo garanton karikim që zgjat gjithë ditën dhe përmban 21% më shumë se modelet e mëparshme.


Harroni paketat e baterive dhe kabllot dhe në vend të tyre përqendrohuni që të përfitoni sa më shumë nga Note9 juaj, qoftë për mesazhe, lojëra apo detyra të shumta.

24 orë bateri

Ju lutemi mbani parasysh: Për të parandaluar dëmtimin e pajisjes dhe për të shijuar performancën e saj të plotë, përdorni vetëm karikues të miratuar nga Samsungu, bateri dhe kabllo. 

Jetëgjatësia e baterisë së S Pen

Note9 S Pen nuk ka bateri të veten, por ka një Super Kondensator plotësisht të integruar.


Pasi vendoset në pajisje ai fillon të karikojë pa tel dhe duhen vetëm 40 sekonda për t’u karikuar plotësisht.


Kur karikohet plotësisht, koha e gatishmërisë është 30 minuta dhe butoni i tij mund të përdoret 200 herë.

Kapaciteti i hapësirës ruajtëse

Nuk ka më fshirje të memoria apo shqetësime lidhur me hapësirën. Vendosni mes modelit me 128GB dhe 6GB Memoria ose mes modelit edhe më të fuqishëm me 512GB dhe 8GB Memoria, dhe ruani të gjithë skedarët dhe fotot tuaja në pajisje.


Nëse ju duhet më shumë hapësirë për videot dhe shkarkimet tuaja, ju mund ta magazina kapacitetin e ruajtjes të Note9 përmes një karte microSD deri në gjysmë terabajt (512GB). 

Modeli me 128 GB dhe 512 GB

Ju lutemi mbani parasysh: Hapësira aktuale ruajtëse në dispozicion mund të ndryshojë sipas shtetit dhe modelit.

Ju lutemi, klikoni butonin "DERGO" më poshtë për të aplikuar komentet tuaja. Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj.

Faleminderit për komentin tuaj