Cilat janë veçoritë e ekranit të Galaxy S9/S9+?

Ekrani i Galaxy S9 është përmirësuar për të rritur eksperiencën e mirë me Samsung.

Cilat jane vecorite e ekranit te galaxy s9 plus

Madhësia e bazuar në drejtkëndësh

Cilat jane vecorite e ekranit te galaxy s9 plus

Madhësia e bazuar në cepa të rrumbullakët

Sipas kësaj matjeje, ekrani i Galaxy S9 është 5.8” inç si drejtkëndësh i plotë dhe 5.6” duke përfshirë cepat e rrumbullakët, ndërsa Galaxy S9+ është 6.2” inç (drejtkëndësh i plotë) dhe 6.1” inç (bazuar në cepa të rrumbullakët).

 

Xhami përpara dhe mbrapa i Galaxy S9 është ndërtuar me Gorilla Glass 5 i cili është më i fortë dhe ka rezistencë më të lartë ndaj gërvishtjeve për të parandaluar përhapjen e dëmtimeve.

 

Është aplikuar një veshje kundër shenjave të gishtave përpara dhe mbrapa pajisjes për të ndihmuar në pastrimin me lehtësi të papastërtive dhe shenjave të gishtave.

 

Për të hequr shenjat e gishtave ose pluhurat, fshijeni xhamin e dritares me butësi me leckë të pastër e të butë. 

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni