Pse My Emoji e Galaxy S9/S9+ ngjan me emoji të njerëzve të tjerë?

My Emoji është një veçori që ju lejon të krijoni një avatar 3D që ngjan me ju duke kapur veçoritë përmes një kamere selfie. 


Pasi kamera dallon këndet e ndryshme të fytyrës suaj, si për shembull sytë, hundën, gojën, faqet dhe ballin, krijon një kopje 3D të fytyrës. Këtë e bën duke përdorur një algoritëm mësimi makinerie komplekse. 


Prandaj, My Emoji mund të jetë i ngjashëm me emoji të të afërmve ose njerëzve të tjerë nëse pamja juaj është relativisht e ngjashme. 

Dalloni emoji tuaj nga të tjerët

Provoni të personalizoni modelin e flokëve, rrobat dhe aksesorët e emoji tuaj siç tregohet në figurat më poshtë.

Ndryshoni tonin dhe fytyrën e lëkurës
Ndryshoni ngjyrën e flokëve dhe stilin
Shtoni syze
 Zgjidhni një stil veshjesh

Faleminderit për komentin tuaj