Pse S9+ bën zhurmë kur e tund?

Mos u shqetësoni! Pajisja juaj nuk ka defekt. Zhurma vjen nga cilindri i lentes së kamerës që nevojitet për të kryer funksionin e fokusit automatik. 

Këtu është një shpjegim teknik:

Galaxy S9+ mbështet një kamera me 2 lente dhe përbëhet nga një kamera kryesore 12MP me kënd të gjerë dhe një kamera telefoto 12MP. Të dyja kamerat mbështetin veçorinë e fokusit automatik që nevojitet për imazhe me cilësi të lartë dhe rezolucion të lartë. Veçoria e fokusit automatik rregullon fokusin duke lëvizur njësitë e lentes lart e poshtë mbi sensorin e imazhit. Kjo bën të mundur fokusin automatik me shpejtësi dhe saktësi dhe ndihmon në pakësimin e përdorimit të baterisë.

 

Sidoqoftë, moduli i kamerës është i pajisur me një “Ndalues” për të ndaluar lëvizjet e njësisë së lentes brenda hapësirës për modulin e kamerës. Kur tundni Galaxy S9+, lentja dhe ndaluesi prekin njëri-tjetrin, dhe kështu mund të ketë një zhurmë të vogël. Kjo zhurmë mund të ndryshojë pak në varësi të llojeve dhe modeleve të pajisjeve.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni