Pse shikoj ngjyra të ndryshme në anët e ekranit tim në Galaxy S9/S9+?

Ngjyrat ose ndriçimi nga ekrani i harkuar mund të duket ndryshe në varësi të pozicionit të shikimit.

Sigurohuni që ta shikoni ekranin direkt nga përpara pasi një nuancë e lehtë ngjyre që mund të shfaqet në anët e Galaxy S9 është për shkak të një fenomeni të quajtur WAD (White Angular Dependency) kur shikohet nga një kënd i caktuar.   

Pse shikoj ngjyra të ndryshme në anët e ekranit tim në Galaxy S9 S9 plus

Gjithashtu mund të vini re dritën që shkëlqen në anët e ekranit kur e përdorni telefonin në vende të errëta. Kjo ndodh në telefonat me dritare ekrani elastike për shkak të strukturës së harkuar.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni