Pse videot e mia me lëvizje super të ngadalta dridhen ose duken të errëta?

Mos u shqetësoni!

 

Këto nuk janë defekte në pajisje por shkaktohen nga kushtet e jashtme. Për t’i shmangur, hidhini një sy këshillës së mëposhtme.

Ekrani dridhet dhe shfaqen vija të zeza

Nëse ka drita që dridhen ose vija të zeza që shfaqen gjatë luajtjes së një videoje, kjo mund të jetë për shkak të një burimi drite të pranishëm gjatë regjistrimit.


Ky fenomen ndodh kryesisht kur regjistrimi ka një shpejtësi shkrehjeje prej 1/120 ose më të lartë, nën drita me frekuenca specifike (si dritat fluoreshente). Kjo ndikon në sensorin CMOS të kamerës.

 

Përdorimi i lëvizjeve super të ngadalta nën ndriçimin LED mund të përmirësojë cilësinë e videos.

Videot mund të shfaqen të errëta

Kamera me lëvizje super të ngadalta kap 960 kuadro në sekondë, prandaj ka nevojë për dritë të mjaftueshme që të shfaqë video të qarta në krahasim me videot normale (30fps) dhe videot me lëvizje të ngadalta (240fps).

 

Nëse regjistroni video me lëvizje super të ngadalta në vende të errëta, mund të ketë zhurmë. Prandaj, rekomandojmë ta përdorni këtë veçori në vende me dritë të mjaftueshme.

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni