Si ta ndryshoj formën e turbullimit të sfondit në Galaxy S9+?

Kur bëni një foto me veçorinë Fokus Live të Galaxy S9+, keni mundësinë të zgjidhni një formë të caktuar të turbullimit të sfondit nga një listë opsionesh të ndryshme. Kamera dallon automatikisht një formë të turbullt në sfond dhe hap një listë efektesh nga të cilat mund të zgjidhni. 

1 Zgjidhni një foto të bërë me veçorinë Fokus Live dhe shtypni "Rregullo turbullimin e sfondit".
Si ta ndryshoj formën e turbullimit të sfondit në Galaxy S9
2 Zgjidhni efektin që doni.
Si ta ndryshoj formën e turbullimit të sfondit në Galaxy S9+?
3 Shtypni dhe shënoni ikonën për ta ruajtur foton.

Ju lutemi vini re: Që efekti të shfaqet i fortë, bëjeni foton në një vend të errët me burim të fortë drite që nuk përhapet shumë gjerë. 

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni