Si të përdor metodën Fokus Selfie në Galaxy S9/S9+?

Metoda Fokus Selfie ju jep mundësi të bëni selfie që fokusojnë fytyrën tuaj duke turbulluar sfondin dhe duke rregulluar tonin e lëkurës para se të bëni vetë-portrete:

1 Hapni Kamera.
2 Në ekranin e shikimit, rrëshqitni lart ose poshtë, ose shtypni ikonën e ndërrimit të ekranit për të përdorur kamerën përpara për vetë-portrete.
3 Në listën e metodave të shkrepjes, shtypni “Fokus Selfie”.
Shtypni Fokus Selfie
4 Drejtoni lenten e kamerës përpara dhe shtypni butonin e kamerës për të bërë një foto.
Përpara dhe shtypni butonin e kamerës për të bërë një foto

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni