Zgjidhje e Këshilla

Tema
Lloji i Përmbajtjes
Rendit sipas : Më të Përshtatshme

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

HM12 RS4000K Frigorifer me ftohje të dyfishtë, 533ℓ (RS53K4600SA)

Kapaciteti
 • Totali neto (litra) 533 ℓ
 • Neto për ngrirësin (litra) 174 ℓ
 • Neto për frigoriferin (litra) 359 ℓ
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 912 mm
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1789 mm
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 1789 mm
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 747 mm
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 692 mm
 • Thellësia neto pa derën (mm) 605 mm
 • Gjerësia e paketimit (mm) 960 mm
 • Lartësia e paketimit (mm) 1909 mm
 • Thellësia e paketimit (mm) 810 mm
 • Pesha neto (kg) 120 kg
 • Pesha e paketimit (kg) 130 kg
 • 20/40/40H (Enë) 14/28/28
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Po
 • Multi Flow Po
 • Lloji i ftohjes Twin Cooling
Veçoria e frigoriferit
 • Lloji i aromatizuesit Jo
 • Numri i rafteve (total) 4 secila
 • Kontrolli i lagështirës (vetëm sirtar) Jo
 • Rafti i verërave Jo
 • Numri i xhepave të derës 4 secila
 • Mbajtësja e vezëve (vasketa e vezëve) Po
 • Drita e brendshme LED Po
 • Materiali i raftit Xham i temperuar
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 secila
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i rafteve (total) 3 secila
 • Numri i xhepave të derës 3 secila
 • Numri i sirtarit (zarzavate dhe fruta) 2 secila
 • Prodhuesi i akullit Normale
 • Drita e brendshme LED LED
Veçori të përgjithshme
 • Alarmi i derës Po
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Izolimi me ciklopentan Po
 • Kompresori Kompresori me inverter dixhital
Veçoria e jashtme
 • Shpërndarësi me filtër uji Po
 • Stacioni i pijeve Po
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) LED blu dixhital
 • Doreza e derës Gjysmë shirit (rreth)
 • Ngjyra Grafit metalik
Performanca
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Niveli i zhurmës 39 dBA
 • Kategoria klimatike SN, N, ST, T
 • Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 12 kg/24hr
 • Konsumi i energjisë 420 kWh/year

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush