HW-T450 2.1ch 200W Soundbar звучник (2020)

HW-T450/EN

Одбери боја

Боја :
 • Побогат звук
  Моќен бас
 • A world of sound with one remote
  Контролирање со еден далечински управувач
 • Optimized gaming sound. Now on tap
  Режим на игри

Воздигни го доживувањето на звукот.

Samsung Soundbar T450 (Проверете го локалниот код на моделот со локалниот ПМ.)

Воздигни го доживувањето на звукот. Воздигни го доживувањето на звукот.

* Сликите се симулирани и служат само за илустрација. Спецификациите на изгледот, дизајнот и GUI (Графички кориснички интерфејс), кои не влијаат на перформансот на производот, подлежат на промени без известување.* Телевизорот се продава посебно.* Години на примена (2014-2019) ⓒ2020 Futuresource Consulting

Побогат звук

Моќен бас

Со 2,1 ch soundbar и 6,5-инчен нискотонски звучник можеш да го почувствуваш интензитетот на моќниот, подлабок бас додека те опкружува побогат спектар на звук.

Побогат звук Побогат звук

Свет на звук каде контролираш со само еден далечински управувач

Контролирање со еден далечински управувач

Не ти требаат неколку далечински управувачи. Контролирај ги клучните функции на soundbar-звучникот, како вклучување, јачина на звук, па дури и звучни ефекти, со далечински управувач на Samsung телевизор — директно преку телевизорот.

* Функциите и дизајнот на далечинскиот управувач може да се разликуваат од прикажаниот и зависат од моделот на телевизор и регионот.* Компатибилен само со одредени телевизори на Samsung. Проверете ги спецификациите за Samsung телевизорот.
Свет на звук каде контролираш со само еден далечински управувач Свет на звук каде контролираш со само еден далечински управувач

Оптимизиран звук за различни содржини

Паметен звук

Саундбарот автоматски ги анализира изворите на звукот со цел оптимизирање на аудио записот за конкретната содржина. Без разлика дали станува збор за гласен спортски натпревар или драма со тивок дијалог, биди сигурен дека најдобриот саундбар ќе ти овозможи јасни звуци за оптимизирано гледање телевизија.

Оптимизиран звук за играње видеоигри. Достапен сега

Режим на игри

Вклучи ја конзолата и веднаш слушни ги одличните звучни ефекти, баш како што очекуваш. Автоматските поставки го оптимизираат звукот на играта којашто ја играш, додека технологијата за придушување звук ги отстранува звуците кои се мешаат од страна, така што ќе слушаш јасен аудио звук од вистинската насока за да ти помогне да добиеш предност.

* Само со компатибилни телевизори и конзоли за играње. (преку Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Конзолата за играње се продава посебно.
Оптимизиран звук за играње видеоигри. Достапен сега Оптимизиран звук за играње видеоигри. Достапен сега

Повеќе звук, без никакви жици

Подготвен за безжичен surround звук

Комплетот за безжичен surround звук, Wireless Surround Kit*, ти дозволува лесно да го прошириш твојот систем за surround звук без заплеткани жици**. Заедно со твојот Soundbar, можеш да креираш систем на канали за вистинско доживување на surround звук.

Повеќе звук, без никакви жици Повеќе звук, без никакви жици

* Комплетот Samsung Wireless Rear Speaker се продава посебно. (Модел на додатокот: SWA-8500S). * Потребен е кабел за да функционира безжичниот модул, како и кабли за да се поврзат задните звучници.

Спецификации

 • Општи карактеристики 200W
 • Број на канали 2.1 Ch
 • Бруто димензии (ШxВxД): Едно пакување 932.0 x 431.0 x 228.0 mm
 • Бруто тежина (едно пакување) 7.9 kg
 • Потрошувачка на енергија при работа (главна) 20 W

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелни елементи на производот се предмет на промена.