Комплет безжични звучници SWA-8500S

SWA-8500S/EN
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

2 Ch

Број на канали

2,4 kg

Бруто тежина : едно пакување

Проширување со surround звук

Со подобностите на неверојатна безжична поврзаност со различни модели на саундбарови, Wireless Rear Kit ќе го засили surround звукот носејќи го на ново ниво за подинамична забава.

Проширување со surround звук
  • 2 Ch Број на канали
  • 2,4 kg Бруто тежина : едно пакување

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелни елементи на производот се предмет на промена.