DW5500MM Машина за садови со LED екран

DW5500MM Машина за садови со LED екран

DW60M6050FS/EC

Одбери боја

Боја :

Одбери Капацитет

Одбери Начин на инсталација

 • Едноставно и интуитивно следење на статусот
  Широк LED-екран
 • Лесно стави и безбедно измиј есцајг
  Флексибилна трета решетка
 • Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови
  Лесно приспособување по висина
 • Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина
  Полупрограма

Едноставно и интуитивно следење на статусот

Широк LED-екран

Користи едноставен и интуитивен начин за миење садови со лесно читлив, голем и широк LED-екран. Со брз поглед може да ги провериш статусот, нагодувањата, останатото време и напредувањето на циклусот, дури и од далечина. Без напор може да го следиш и да го контролираш ефектот на миење.

Упатство за инсталација:

Лесно стави и безбедно измиј есцајг

Флексибилна трета решетка

Флексибилната трета решетка претставува наменски простор на врвот за мали и лесни предмети, како што се парчиња есцајг и алатки. Тука остануваат безбедни, но секако ќе бидат детално измиени и со силни млазови вода.

Флексибилно поставување на повисоки и пошироки садови

Лесно приспособување по висина

Флексибилната внатрешност е приспособлива по висина, така што горната решетка може брзо да се подигне или да се спушти за дополнителни 5 cm со еден допир. Со создавање на дополнителен простор во долната решетка може да ставиш садови со различни големини и облици, вклучително и длабоки лонци, широки чинии и големи плочи.

Заштеда на време и на енергија во случај на мала количина

Полупрограма

Зад нас се деновите чекање да се наполни машината за садови. Нагодувањето на мала количина садови овозможува многу поголема флексибилност затоа што ти овозможува да ставиш и да миеш садови само на долната решетка. На тој начин може да заштедиш време и енергија со миење помала количина, а со тоа секојпат да имаш чисти садови.

Хигиенско плакнење заради отстранување на бактерии

Хигиена

Опцијата Хигиена може да се активира во одредени програми за сѐ да биде хигиенски чисто. Се продолжува завршното плакнење и се зголемува температурата на водата на 70˚C, што овозможува подетално чистење и ги убива бактериите и микробите. Затоа твоите садови, есцајг и алатки за кујна секогаш ќе бидат безбедни за употреба.

Заштеди време со 60-минутниот циклус за миење и сушење

Експресно миење (60 мин.)

Опцијата 60-минутно Ekspres миење многу побрзо ги мие и ги суши твоите садови. Идеална е за помали количини на делумно извалкани предмети за кои не е потребно навистина интензивно миење, како што се чаши, есцајг и чинии, затоа што целиот циклус за нивно миење ќе трае само 60 минути.

Спецификации

 • Метод на инсталација Слободно стоечка
 • Големина 24"
 • Боја/Материјал STSS
 • Начин на перење Вртежи
 • Капацитет (Број на места) 14 P/S
 • Годишна потрошувачка на вода 2940 ℓ

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.